![]() |
Renginden Ayrı Düşen Bakışlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Renginden Ayrı Düşen BakışlarUzak dağlarımın sesi çınlıyor kulaklarımda Gözlerinin hayali__ _____ vuruyor yüreğimin kıyılarına da Dudaklarımda denizin sesi dağılıyor Dağlarımın yeşilinde saklıdır, özlemlerim ![]() ![]() Çiğ yağan sabahlarda: Bakışlarımın rengi dökülür iken gözlerimden Bir şarkının hıçkırıkları asılı kalır dudaklarımda, Renginden ayrı düşen bakışlar, başlar sızılamayan dilimde ![]() ![]() ![]() Anadolunun ateşten süzülen türküleriyle__ __ ıhlamur sıcağında demlenirken sevdanı- Gözlerimi terbiyeliyor, akotsuz saz teli, sevdamın ezgisi saklı martılar kanadında, Rüzgarın soluğunda yaşıyorum senli, sensiz zamanı ![]() ![]() ![]() Sen ve ben, bir şarkıyı bölüşerek tüketiyoruz hasreti Bir yusufcuk kuşunun ince tiz sesi_ _____döküyor gözlerinden sana aşkı Yosun gibi yapışmış, bir öykünün taslağı, içimdeki, sonbahar, Oysa, ne çok umutsuzdum,__ __ yoksun diye, ağladım her gece sensizliğe ![]() ![]() bende kalan sesinden, sana sevda sarmalı bohçalar dikiyorum tomurcukları susuz gülün dallarına ateş düştü Gayrı sensizliğe çekiyor toprak, kirpiklerimden hayatın rengini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|