![]() |
Sözlerim Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sözlerim SanaBen’Li çiLeLerin ben’Li pi$manLıkLarın bitti artık ![]() DiLediqince özqürsün artık ![]() Bana çıkan tüm yoLLarı adres defterinden artık ![]() ![]() Adımın üzerini kaLın harfLerLe i$aretLeyip kaLdır beni hatıraLarının en tozlu rafLarına… Bana dair tek bir satır kaLmasın tek bir cümLe olmasın dudakLarında ![]() ![]() Madem sana acı çektiriyorum madem ben sende pi$manLıqı anımsatıyorum bırak bitsin bu çiLe ![]() ![]() Ben sana acı çektirmek için qeLmemi$tim ![]() ![]() Aqır yaraLı yüreqine UMUT diye girmi$tim oysa ![]() ![]() $imdi sende “kanayan pi$manLık “ oLmu$ken unut beni… Hiç ya$anmamı$ say ya$ananLarı ![]() ![]() Ben’Li hatıraLarın üzerine karanLıqı ört ve kapat tüm perdeLerini… ![]() ![]() Bana kattıkLarını bana bıraktıkLarını topLa yüreqimden… SözLerini yeminLerini sök dudakLarımdan… Ama bir $eye dokunma ne oLur… Seni “SEN“ diye seven yüreqime dokunma… Dokunma acıtır yaLnızLıqım yüreqini ![]() ![]() Dokunma kanatır diz boyu karanLıqım o ince dudakLarını… ![]() Hayatımda yeniLmeye aLı$mı$ken senin yeniLqine de aLı$ırım ben… Ben nice yürekte canLı canLı qömüLdüm senin zaferLerine de aLı$ırım sevqiLi… ![]() Bırak dokunma kanayan yaraLarıma ![]() ![]() Cennet kokuLu tenine sıçramasın kirLi yüzümden akan yaLnızLıkLarım… Daha fazLa acıtmasın pi$manLıkLarda avutuLmu$ hatıraLarım… ![]() TopLa cümLeLerini dudakLarımdan… Her $ey bitti artık… Ve her $ey bitmi$ken sana GİT demeyeceqim… ![]() Gitsen de tek bir keLime biLe etmeyeceqim ![]() ![]() SusmaLıyım ![]() Susuyorum… En derininden en acısından ![]() ![]() ![]() SuskunLuqumda sakLı cevapLarım sevqiLi… BeLki de tüm cevapLarım soruLarın da sakLı… ![]() … ![]() Kapıyı araLamana qerek yok sevqiLi ![]() ![]() Sana qeLdiqim yoLLardan qitmeyi de biLirim ben… ![]() Gerek yok “En iyisine Layıksın sen“ sözLeriyle avutuLmu$ devrik cümLeLere… Ben iyi biLirim tozLu yoLLarı… ![]() Gidiyorum tüm zaferLerin ba$kumandanı oLarak ayrıLıqın qanimeti oLarak tüm hatıraLarı yakabiLirsin ![]() ![]() Ben’Li tüm ya$ananLarı da unutabiLirsin… Artık söze qerek yok… GitmeLiydim ama bu kadar erken deqiLdi ![]() ![]() Gidiyorum bir bedende “yüreksiz“ ya$amayı öqrenmeye qidiyorum ![]() ![]() Gidiyorum öznesi çaLınmı$ cümLeLerde sana “susmaya“ qidiyorum… ![]() BiLiyorum sen de yaşabiLecek kadar qüçLüsün ![]() ![]() Hayata kaLdıqın yerden devam edeceksin …Noktasız virqüLsüz… Oysa ben ![]() ![]() Oysa ben ya$adıkça hep bir eksik vereceqim sabah içtimaLarında ![]() ![]() Hep bir SEN eksik oLacak nefes aLmaLarım ![]() ![]() Artık öznesiz paraqrafLarın içinde yarım cümLeLik oLarak adam sayıLacaqım… Artık ben “sensiz“ var oLacaqım… ![]() TopLa cümLeLerini dudakLarımdan ![]() ![]() Bana vaat ediLmemi$ yarınLarımı da yanına aL… Bir de benimLe ya$adıqın mutLuLukLarı ![]() Bir de sana yazdıkLarımı ![]() Kötü bir qününde qözya$Larını kuruLamak için kuru bir peçete niyetine kuLLanırsın sen'Li satırLarımı… Unutmadan bir te$ekkür borçLuyum sana; kısa bir süreLiqine de oLsa yarımLıqımı yaLnızLıqımı unutturduqun için ![]() ![]() ![]() …Ve de ya$attıqın tüm mutLuLukLarın için… ![]() Te$ekkürLer sevqiLim… ![]() GözLerin pi$manLıkLarında qünahLarında kaLmasın… Sana payLa$tırıLmı$ her acına ben yüreqimi kefiL qösterdim ![]() ![]() Sen yüzünü aydınLıqa çevir sadece ![]() ![]() İnan bana bensiz hayatta seni hep mutLuLukLar bekLiyor oLacak ![]() ![]() ![]() Çünkü sensiz bir yerde ya$arken biLe her nefesimde bin dua sakLı oLacak sana Artık mutLuLuqa kanatLanma zamanın qeLdi sevqiLi… Bensiz oLsan da; Her qüne$ qözLerine doqmaya Her rüzqar saçLarında doLa$maya qeLecek… Hadi qit… ![]() VarLıqımda acı çekmektense YokLuqumda mutLu oL… ![]() Çünkü; mutLuLukLar en çok sana yakı$ıyor sevqiLi… “TopLa cümLeLerini dudakLarımdan… Her $ey bitti artık… MaviLer kadar özqürsün artık… DiLediqince uçabiLirsin… ![]() YoLLarın hep Cennete çıksın sevqiLi… ![]() Bensiz hayatında mutLuLukLar diLerim… Ho$cakal hüznüm / ho$cakal yüreqimi adadıqım adam hoşcakal ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|