Sonra Duruyorum...Sonra Susuyorum... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sonra Duruyorum...Sonra Susuyorum...Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü yüreğime ![]() ![]() Bir yanardağ misali gönül dağım!Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ!![]() ![]() Dökse içindeki her şeyi dışarı!![]() ![]() Boşalsa!![]() ![]() Rahatlasa artık!![]() ![]() ![]() Sonra duruyorum ![]() ![]() Sonra susuyorum![]() ![]() İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime![]() ![]() ![]() "Yan!" diyorum içime!![]() ![]() "Sadece sen yan!" Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!![]() ![]() " Herkes mutlu olsun!Sen dayan!![]() "Dayan be gönlüm! ![]() ![]() Dayan ki , elbet birgün görecektir sevgili arşa yükselen alevlerini![]() ![]() Dayan ki , elbet bir gün sende açan alev kırmızısı güllerin kokusu yâre ulaşacaktır![]() ![]() Dayan ki bir gün alevlerin, sevgilinin gözyaşıyla buluşacaktır![]() ![]() Dayan gönlüm!![]() ![]() Seni de elbet bir anlayan olacaktır!![]() ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() İçine akıttığın gözyaşınla bile sitem etme sevgiliye!![]() ![]() Derdini başına tac et "Sevgiliden geldi " diye![]() ![]() Ve dayan , sorma "İçime bu yangını salıp da nereye gitti?" diye!![]() ![]() Sen sevgine sadık ol, o seni sevmese bile!![]() ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() ![]() Bîçâre değilsin Yaradan sana yâr![]() ![]() Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!![]() ![]() Biliyorum! Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!![]() ![]() Ama dayan gönlüm!![]() Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!![]() ![]() ![]() Dayan be gönlüm! ![]() ![]() İçindeki aleve attığın tohumları gözyaşınla yeşert!Dayan ki her şey bitecek bir gün, kalmayacak ne gam ne dert!![]() ![]() Alev kırmızısı güllerden der demet demet![]() ![]() ![]() Bil ki! ![]() ![]() Bil ki bir gün mutlaka bitecek bu hasret!!! |
|
|
|