![]() |
Bana Bir Resim Çiz İçinde Gerçekler Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Bir Resim Çiz İçinde Gerçekler Olsunbana bir resim çiz içinde gerçekler olsun ![]() ![]() ![]() ve bir ışık değsin gerçeklerin gözüne bana bir resim çiz kanasın sol tarafından damla damla yağsın yağmur bana bir resim çiz içinde ayrı iki gökyüzü olsun kavuşmalar yasak öpüşler ıslak olsun ![]() ![]() bana bir resim çiz üstünde mavi altında siyah olsun ortasında gece gecenin ardında yorgun düşler olsun bana bir resim çiz bir çift yeşil gülüş görünsün güller olsun her yerinde ve güllerin kokusu sinsin bana bir resim çiz asi ve biraz da deli olsun ![]() ![]() ![]() biraz kıvransın sancıyla sonra da biraz gülsün bana bir resim çiz içinde sessizlik olsun sessizliğin bir köşesine kahkahaların yankısı dolsun bana bir resim çiz ara ara boşluklar olsun aynalar koy dört tarafına ikisi örtülmüş olsun bana bir resim çiz sevmesini bilsin bakan dönüp bir daha baksın nefes alışları hissedilsin bana bir resim çiz öncesi ve sonrası olsun sonsuzluğun şarkısını çalsın yıldızlar gizli ay parlak olsun bana bir resim çiz dokunulması yasak seyri güzel olsun söylemesin sadece sussun ![]() ![]() ![]() VILDAN UYAR (hadi gözlerini kapatıp bana bir resim çiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|