![]() |
Kiminle Bakışsam...Hala Seni Aldatıyorum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiminle Bakışsam...Hala Seni Aldatıyorum..Günlerden ne hatırlamıyordum ![]() ![]() ne zaman gözümü açsam geceye denk geliyorum ![]() ![]() günlerdir gündüzlerime ne oldu diye düşünürken ![]() ![]() ![]() aklıma sen düştün yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen değil ben hep kendimi yaraladım ![]() ![]() bugun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tek başıma ıslak kaldırımları sayarken heryerde gördüğüm kalp çarpıntılarını daha bir içimde hissediyorum ![]() ![]() kırmızı güller daha bir heyecanla satılıyor kaldırım kenarlarında ![]() ![]() insanlar daha bir sıkı sarılıyor sevdiklerine ![]() ![]() ![]() ![]() Eli yüzü çizik dolu küçük bir çingene kızı yanastı yanıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiçbir günün diğerinden farkı yok sen yokken ![]() ![]() ![]() ![]() Bugun ![]() ![]() birini sevmek için değil ![]() ![]() ![]() ![]() Ah sevgilim ![]() ![]() Sen beni birde başkasını sevemezken görseydin ![]() ![]() Başkasına dokunamazken ![]() ![]() Sevmeyi beceremezken ![]() ![]() Elinin elimin içinde terlemesinden anlıyorum ![]() ![]() Ben hala ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum ![]() ![]() Hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülüşünden ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben hala binlerce şiir arasından hep aynı adamın sözünü hatırlıyorum ![]() ![]() '' Ben ne zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|