![]() |
Aşkıma Münhasır / Seni Sevmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşkıma Münhasır / Seni SevmekSeni sevmek, bir çocuğun gülen gözlerinden sana bakmaktı; sana baktım ![]() ![]() Eskimiş yalnızlığımın sisli koynunda içli içli ağlarken, yorganı kaldırıverdin ansızın, bana baktın; belki farkında değildin, ne yorganın ne benim; ama oldu işte, hiç beklemediğin bir anda karşında sana şaşkın şaşkın bakan o çocuk bendim ![]() ![]() ![]() ![]() Bize edebiyat derslerinde okuttukları şey değildi aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lalelerin, nergislerin ve akşam sefalarının arasından çıplak ayaklarımla koşarken sana, düşersem bana acıma; bil ki kanayan dizlerim ağlamaz yollarında ![]() ![]() Beni al nokta noktam, ellerimden tut! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mevsimler gelip geçedursun farketmez, benim gönlüm bahar, benim dilim nokta nokta senin adınla ![]() ![]() Adını andıkça çoğalmak buysa, sen tarlasıyım artık, sonu mutlu biten bir sevda masalında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öylesine yorgunum ki, iteklesen düşeceğim; karanlığın gölgesine, elimi tut beni bırakma ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|