Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkıma, münhasır, sevmek

Aşkıma Münhasır / Seni Sevmek

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkıma Münhasır / Seni Sevmek

Seni sevmek, bir çocuğun gülen gözlerinden sana bakmaktı; sana baktım

Eskimiş yalnızlığımın sisli koynunda içli içli ağlarken, yorganı kaldırıverdin ansızın, bana baktın; belki farkında değildin, ne yorganın ne benim; ama oldu işte, hiç beklemediğin bir anda karşında sana şaşkın şaşkın bakan o çocuk bendim Gülümsedim, gülüverdin

Bize edebiyat derslerinde okuttukları şey değildi aşk Sen anlattıkları o aşk değildin nokta noktam, sen bahardın ve ben hep üstün tutmuştum baharı aşktan, seni görünce anladım yanılmamışım Gönlümde delicesine bir ahmak ıslatan, sırılsıklam seninle ıslanmışım

Lalelerin, nergislerin ve akşam sefalarının arasından çıplak ayaklarımla koşarken sana, düşersem bana acıma; bil ki kanayan dizlerim ağlamaz yollarında

Beni al nokta noktam, ellerimden tut! Sana gezmeye gidelim haspam ikindilerde Koşturup dururken devlerin gizli bahçelerinde, hiç bir günah yakalamasın ikimizi

Mevsimler gelip geçedursun farketmez, benim gönlüm bahar, benim dilim nokta nokta senin adınla

Adını andıkça çoğalmak buysa, sen tarlasıyım artık, sonu mutlu biten bir sevda masalında Beni al, sakla uykularına
Öylesine yorgunum ki, iteklesen düşeceğim; karanlığın gölgesine, elimi tut beni bırakma

Seni Seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com