![]() |
Seninim Demeden Önce Bir Kere Daha Düşün Sevgili |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninim Demeden Önce Bir Kere Daha Düşün SevgiliKaranlıklarda elimi tutacaksan gel ![]() ![]() ![]() Kalabalıklarda yanlız bırakma yüreğimi Gönlümü sürgün yaşatma yüreğinde Canıma can katacaksan gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu ana kadar olan sevgileri yalanyacaka kadar Benden yeni bir ben çıkartacak kadar sev Hem ölümüne hem ölümsüz seveceksen gel ![]() ![]() ![]() Aşkıma doymadan ölecekmiş gibi sev beni Yada ölümsüzleştir sendeki sevgimi Çarelerim olacaksan gel ![]() ![]() Derdime derman ol yaralarımı sar Herşeyim sen olacaksan sev Huzurum olacaksan gel ![]() ![]() ![]() ![]() Soframda ekmeğimi paylaşacaksan Gözümdeki manayı anlacaksan sev Aşkımın sesi olacaksan gel ![]() ![]() ![]() ![]() Sevginiaşkını duanı yüzüme haykıracaksan Fırtınalar depremler koparacaksan sev Tek zaafın ben olacaksam gel ![]() ![]() ![]() Bir bana dönmeyeceksen sırtını Kapıyı vurup çıkmak gelmeyecekse içinden sev Ne senden fazla olmalıyım Nede sana az kalmalıyım Onun için sevgili seninim demeden bir kere daha düşün |
![]() |
![]() |
|