![]() |
...тİℓѕİм'İηα кυявαη єт вєηι αŞк... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...тİℓѕİм'İηα кυявαη єт вєηι αŞк...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden önce ne yapardım ben, bunu hatırlamaya çalışıyorum ![]() ![]() Niye düşündükçe her şey bomboş ve anlamsız? Şaşırıyorum çünkü bir insanın hayatını bir başka insan birden bire nasıl bu kadar değiştirebilir ki? Sen olmadan önce anlamsız mıydı hayatım? Değildi elbette ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden önce ne yapardım ben? Nasıl mutlu olurdum? Ya gidersen ![]() ![]() ![]() Nasıl yaşarım ben senden sonra? Söylesene yar, ne yaptın sen bana? |
![]() |
![]() |
![]() |
...тİℓѕİм'İηα кυявαη єт вєηι αŞк... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...тİℓѕİм'İηα кυявαη єт вєηι αŞк...![]() "Her şafakta Her yudumda Hasret sancıdır Yol olsa da Ses duysa da Dağ aşsa da Her adım son Her an son adımdır Tek başına yalnızlık bir yankıdır ![]() Dinleyin dilersiniz o çıldırtan sessizliği yalnızlığınızda ya da boşverin gitsin ![]() ![]() ![]() Geçici karanlıkların müebbet hapsindeyim ![]() Yüreğimin yandığı yerde küllerimle şiirler yazdım sana ![]() Toz olup dağıldı adına yann her harf/hece/kelime/ben! Oysa ilk kez yola çıkmıştık sana varabilmek anlatmaya çalışmak için ![]() Çok çok zormuş bir hayat çıkarmak yokluğunun hükümranlığında ![]() ![]() ![]() Geçmez sandığım günler bir bir geçerken yaşanmaz sandığım ömür tükeniyor bir hayalin izinde ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde bu boylu boyunca büyüttüğüm senli düşlerken canımın yüreğime çaresi yok! Bana eşlik eden tek şey düş korkuluğu siluetim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yangınım için pişman değilim ![]() ![]() ![]() Bu yankı dinecek yalnızlık da küsecek bir gün ![]() ![]() ![]() ![]() Peki düş'ünde miyim? |
![]() |
![]() |
|