![]() |
Sevdim Seni ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdim Seni !Ben bir yokta sevdim seni, Bir imkânsızda sevdim ![]() ![]() ![]() Sen başka kollardayken sevdim seni, Başka dudakları öperken sevdim ![]() ![]() ![]() Ulaşamayacağım diyarlarda sevdim seni, Yürümeye dermanım kalmadığında sevdim ![]() ![]() ![]() Arzuların sel olduğu dünyada en namuslu duyguyla sevdim seni, Gözyaşlarımı yüreğime akıttığımda sevdim ![]() ![]() ![]() Issız, soğuk sokaklarda yürürken sevdim seni, Her gece kapında oturup ağladığımda sevdim ![]() ![]() ![]() Sen başka kollar altında mutluyken sevdim seni, Yapayalnız bir park bankında üşürken sevdim ![]() ![]() ![]() Hayallerde sevdim seni, Hiç yaşanmamış ülkelerde seninle yaşadığımda sevdim ![]() ![]() ![]() Rüyalarda sevdim seni, Sabahlara kadar uyanmak istemediğim en güzel rüyalarımda sevdim ![]() ![]() ![]() Gözyaşımda sevdim seni, Senin için her gece akıttığım gözyaşımda sevdim ![]() ![]() ![]() Yalansız sevdim seni, Yalanların adı sevda olmuş bu dünyada yalansızca sevdim ![]() ![]() ![]() Delikanlıca sevdim seni, Serseri olmayan namuslu duyguyla sevdim seni ![]() ![]() ![]() Yazdıklarımı okuyup da anlamadığında sevdim seni, Sen güldüğünde ben ağlarken sevdim ![]() ![]() ![]() Sen başka dudaklarda ısınırken sevdim seni, Sensizlikten üşürken sevdim ![]() ![]() ![]() Ben sevdim seni sen bilmediğinde, bilmek istemediğinde, gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkadığında sevdim seni ![]() Alıp seni ömrümün tahtına koymayı istedim, başımın tacı ol istedim, kalbimin sultanı ol istedim, gözlerim senden başkasına bakarsa kör olsun diye dua edecek kadar sevdim seni ![]() okşamaya kıyamadan sevdim seni ![]() ![]() Sabah ezanlarında, yediğim yemekte, içtiğim suda, gecede, gündüzde, yazda, kışta, bahar da sevdim seni ![]() Yalan dolan olmayan yürekli bir sevdayla sevdim seni ![]() ![]() ![]() Sen başka dudaklarda ısınırken ben sensiz üşüdüm be gülüm! Titreyerek sevdim seni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|