Silemedim..Sadece Griye Boyadim Sevdami |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Silemedim..Sadece Griye Boyadim SevdamiEllerimi teslim ettim klavyenin tuşlarına ![]() Yüreğim, nereye hangi harfi koyarsa; ellerim takipçisi olacak bu yazının![]() içimden geldi ve asla geriye dönüp değişiklik yapmayacağım![]() Uzun süredir inime çekilmiştim![]() yazacak o kadar şey varken bir süre ara vermeyi daha doğru buldu yüreğim Bir tür feragat anlaşması sanırım![]() Gölgelerin peşinden koşarken, aslımı nerede kaybettiğimi bilmiyorum Kim bilir, birinin gölgesidir belki; Uçurumun kıyısına itildiğim grileşen anlarım da oldu ama siyaha boyanmadan sıyrılmayı bildim![]() ve eğer renkler konuştu ise aldım gri kalemi elime![]() gri olmasaydı, anlamların buzlaşan kalıplarının ağır yükünü taşıyamazdım Şimdi mutluyum işte![]() ![]() Sevdamı boyadım, çırpınan bir yürek kalmıştı geride, dakikada kaç kere attığını sayamadığım koca bir yürek ![]() üzüntüleri sığdıramadığım günlerin ardında, lekelemeden yaşatmaya çalıştığım yüreğim![]() ![]() Öyle yorulmuştu ki son atışların heyecanı vardı KIYAMADIM![]() Boyadım seni de sevdam bu sana son güzelliğim! ![]() Bugüne kadar hiç, alçak kapıların güzelliği tercihim olmadı ki ![]() 'Sevdan uğruna kapıları yumruklamaz mısın?diye sormuştun Gümbürdeyen davul seslerinden bir haber bir sağıra yumruk sesleri ne fayda![]() Sonra, düşündüm, ben yumrukladıkça alçaldı altın sırmalı kapılar; demir parçasına döndü tokmaklarıyla![]() ![]() KIYAMADIM ![]() gri bir fona yerleştirdim bu sevdayı, beyaz kalemlerle üstünden geçtim Resim mi yaptım, yazı mı yazdım, yoksa yazgıma mı baktım bilmiyorum; tek bildiğim silmeyip sadece gri'ye boyadığım![]() ![]() |
|
|
|