![]() |
Hayatım'a Hiç Girmemiş İnsan'a |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayatım'a Hiç Girmemiş İnsan'aHayatım´a hiç qirmemiş insan´a ![]() ![]() Sorqulamak seni qecelerce ![]() ![]() Düsünmek usanmadan hemde! Bitmek bilmeyen ümidlerle aramak seni bu kalabalık şehirde ![]() ![]() İnanc! Bulacaqıma dair bir istek beLkide ![]() ![]() Bunlardır işte eLveda’sız qidişinden sonra ayakta tutan beni qünlerce hatta aylarca ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece hayalin vardı qözümün önünden qitmeyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve simdi aramızda olan kilometreler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece nefes bile yeterken qörememek yüzünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemek mesele deqil ![]() ![]() ![]() Kimse bilmiyor simdi icimdeki seni ![]() ![]() Ümidlerim kaldı ikinci baharlara ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatım´a hiç qirmemiş insan´a ![]() ![]() BeLki birqün…umuduyla(: Kücük bir cocuqun cok sevdiqi ayıcıqının elinden alınması qibiydi qidişin Selamlıyorum qeride bıraktıklarımı ![]() Cok yaktılar canımı ![]() Hep biraz kırık qibi yarım atar yüreqim ![]() ![]() ![]() ![]() Birqün hayatım´a qirmen umuduyla ![]() ![]() Hayatım´a hiç qirmemiş insan´a ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|