![]() |
´´ Ben Anlatırım Yokluğunu Yüreğime Uygun Bir Dille . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ´´ Ben Anlatırım Yokluğunu Yüreğime Uygun Bir Dille . .İçim Acıyor ![]() ![]() Geçer Geçer Elbette ![]() Tadımdın ![]() ![]() Acımdın ![]() ![]() Haydi şimdi son olsun ![]() Senle doğmayan ben senle ölmeyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah gönül ![]() ![]() ![]() ![]() Hak ettin ! Yan için için ![]() ![]() Bir gece bir anlık nefese verirken geleceğimi tıkamamalıydım hayata bu kadar kulaklarımı ![]() ![]() Seveceksem şimdi sevmeliyim; demekle yürümezmiş hayat anladım ![]() ![]() Haydi şimdi son olsun ![]() ![]() Kapayayım gözlerimi sıkıca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah gönül ![]() ![]() ![]() Hak ettin ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gülüşe kurban olurken kapamalıydım hayata bu kadar gözlerimi ![]() ![]() ;Sen ol Yeter bana; demekle var olunmazmış anladım ![]() ![]() Bu son içtiğim kadeh olsun şerefine yada şere*sizliğine ![]() ![]() Bu son gözyaşı son sancı olsun ![]() ![]() Sevmiyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() Ah gönül bu kendine son yalanın olsun ![]() ![]() Yok bir bedel daha ödeyecek dermanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri gelsin tutsun elimden diye öylece bekliyorum en olmaz yerde ![]() ![]() Yeniden başlasın diyecek kadar yok işte gücüm ![]() ![]() Bir şeyler başlayacaksa yeniden ne olursun bu biz olmayalım ![]() ![]() Bir son daha mı ![]() ![]() ![]() O zaman annemin kokusu bile sarmaz sensizliği ![]() ![]() Babamın geçicek demesi bile ferahlatmaz içimi ![]() ![]() Haydi şimdi son olsun ![]() ![]() Sen sessizce git içimden ![]() ![]() Ben anlatırım yokluğunu yüreğime uygun bir dille ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|