![]() |
Gelmeyeceğimi Düşünme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelmeyeceğimi DüşünmeAcılarında yüreğinde bulamazsan beni Arama beni ; zifiri karanlıklardayım ![]() Gelmeyeceğimi düşünme asla ![]() Bir gün güneşe çıktığımda Kahverengi gözlerini bırakacağım yüreğime ![]() Gülüşünle baharları sunacağım gözlerime ![]() Ellerin yangın, Gözlerin fırtına yeri olsa da Yeminliyim bir gün Bir avuç güneşimle sana gelmeye ![]() Yağmur sonrası gözlerinde bulamazsan beni Arama gözlerimi ; kelebeğin gözyaşlarındayım ![]() Gelmeyeceğime düşünme asla ![]() Bir gün baharlara kanatlandığımda Gülüşlerini dizeceğim solgun gözlerime ![]() Ellerimle yüreğini çizeceğim gökyüzüme ![]() Yolların ayaz, Dağların karlı olsa da Yeminliyim bir gün Bir tutam uçurum çiçeğiyle sana dönmeye ![]() Seher vakti gülüşlerinde bulamazsan beni Arama gözlerimi; Yıldızların düştüğü kör kuyulardayım ![]() Gelmeyeceğimi düşünme asla Bir gün sevda ovasına ulaştığımda Baharları arayacağım saçlarında ![]() Soluklanacağım sevdanda ![]() Mevsimler Aralık, Gecelerin karanlık olsa da Yeminliyim bir gün Seninle mutlulukları bir yudumda içmeye |
![]() |
![]() |
|