Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tekil, üçüncü, yüreğinde, şahıstım

Üçüncü Tekil Şahıstım Yüreğinde

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen beni hiç tanımadın hıc sevmedın

Kalemim "Artık yaz'ma o'na" diye haykırıyor adeta Tam artık sana yazmıyacağım diyorum Aklımda tasarlıyorum yazacaklarımı Tam yazmaya başlıyorumki gene 'sen' dökülüyosun kalemime Kalemimden kağıdıma Ve Ardından arta kalan gözyaşlarım
Saçmalıyorum gene işte Yazacak birşeyim kalmadı sana dair Tükettin tüm cümleleri
Ben gözyaşlarımla yazdım seni Sakladım yüreğimi Dökülüpte yarmasın diye sevgimi
ve bitişler gidiş ve bitişler her gidenin ardından ağlamalar hüzünler sebepsiz yere haykırışlar ve biten umutlar
Ağlamam sana değil sessizliğime
Her gidişinden arta kalan sessizliğime Suskunum sebepsiz yere
Sonsuzluğuma son notum bu belkide
Sen benim Birinci TekiL Şahsı'm oldun hep Ben=Sen ne farkeder Ha Ben ha Sen Ha Sen ha Ben Ama senin için Ben asla Sen olamadım
Yandığımı hissediyorum Yokluğun yakıcı
Ben ağlarken yokluğunda sen yüreğime damlalar düşürmeye devam ediyorsun
Düşürdün kalbimi elinden Yüreğim yokluğunda yerlerde pusu kurmuş seni özlüyor Seni arıyor köşe bucak Harf harf kelime kelime yokluğunun adını koymaya çalışıyor…
Tüm tümcelerimde soru işareti bıraktı yalnızlığın
ve bitişler gidiş ve bitişler her gidenin ardından ağlamalar hüzünler sebepsiz yere haykırışlar ve biten umutlar
Kayıp giden mutluluğumda ‘sen' vardın sadece Senin için ise sadece gözyaşlarım…
Kağıdım ıslak yüreğim buruk Çıktığım bu yolda seni arıyorum Nerden başladıysam ordan bitirmeye kararlıy'dım'
Geriye; gidişinden arta kalan yaşlar…
Aslında sen hiç yoktun
Sevgim çizdi yüzünün güzelliğini
Tutkularım şekillendirdi bedenini
Özlemlerimdi mütevazi yapan seni
Önce var etsonra ona tutkun
Zavallı yüreğimi derde soktun
Ama aslında sen hiç yoktun
Ben zaten yoktum sende Tanımadın ! Bilmedin ! Sevmedin ! Ve en önemlisi beni hiç Hissetmedin !
Kaybolup giderken yalnızlığında sen beni hiç tanımadın Oysaki bütün çabalarım ‘sen'din ANLAMADIN! !

Çünkü ben; Üçüncü TekiL ŞahıS'ım Yüreğinde

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Düşürdün kalbimi elinden Yüreğim yokluğunda yerlerde pusu kurmuş seni özlüyor Seni arıyor köşe bucak Harf harf kelime kelime yokluğunun adını koymaya çalışıyor…
ve bitişler gidiş ve bitişler her gidenin ardından ağlamalar hüzünler sebepsiz yere haykırışlar
ve biten umutlar

Süper tşk bebeim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

öyKü Nickli Üyeden Alıntı

ve bitişler gidiş ve bitişler her gidenin ardından ağlamalar hüzünler sebepsiz yere haykırışlar
ve biten umutlar

Süper tşk bebeim

Rica kuzum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com