![]() |
Üçüncü Tekil Şahıstım Yüreğinde |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üçüncü Tekil Şahıstım YüreğindeSen beni hiç tanımadın ![]() ![]() Kalemim "Artık yaz'ma o'na" diye haykırıyor adeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçmalıyorum gene işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben gözyaşlarımla yazdım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamam sana değil sessizliğime ![]() ![]() Her gidişinden arta kalan sessizliğime ![]() ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğuma son notum bu belkide ![]() ![]() Sen benim Birinci TekiL Şahsı'm oldun hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yandığımı hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ağlarken yokluğunda sen yüreğime damlalar düşürmeye devam ediyorsun ![]() ![]() Düşürdün kalbimi elinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm tümcelerimde soru işareti bıraktı yalnızlığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıp giden mutluluğumda ‘sen' vardın sadece ![]() ![]() Kağıdım ıslak yüreğim buruk ![]() ![]() ![]() ![]() Geriye; gidişinden arta kalan yaşlar… Aslında sen hiç yoktun Sevgim çizdi yüzünün güzelliğini Tutkularım şekillendirdi bedenini Özlemlerimdi mütevazi yapan seni Önce var etsonra ona tutkun Zavallı yüreğimi derde soktun Ama aslında sen hiç yoktun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben zaten yoktum sende ![]() ![]() Kaybolup giderken yalnızlığında sen beni hiç tanımadın ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ben; Üçüncü TekiL ŞahıS'ım Yüreğinde ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üçüncü Tekil Şahıstım YüreğindeBen ağlarken yokluğunda sen yüreğime damlalar düşürmeye devam ediyorsun ![]() ![]() Düşürdün kalbimi elinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm tümcelerimde soru işareti bıraktı yalnızlığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve biten umutlar ![]() ![]() Süper tşk bebeim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üçüncü Tekil Şahıstım YüreğindeöyKü Nickli Üyeden Alıntı Ben ağlarken yokluğunda sen yüreğime damlalar düşürmeye devam ediyorsun ![]() ![]() Düşürdün kalbimi elinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm tümcelerimde soru işareti bıraktı yalnızlığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve biten umutlar ![]() ![]() Süper tşk bebeim Rica kuzum |
![]() |
![]() |
|