|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
affet, bugün, geceler, hayat, iyi, yaşayamadım |
![]() |
İyi Geceler Hayat! Bugün De Seni Yaşayamadım Affet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Geceler Hayat! Bugün De Seni Yaşayamadım AffetZamanı sıfırlayacağım hayatımda yarın Her şeye yeniden başlayacağım ![]() İlk kez günaydın diyeceğim gökyüzüne İlk soluğumu alacağım yarın;ama şimdi değil Yarın ![]() Yarın başlangıcı olacak hayatımın Gözlerimi açıp''Merhaba'' diyeceğim hayata ![]() Ben de varım artık Ölümüne sevgi yarışına ![]() İlk kez göreceğim annemi yarın ![]() Sarılacağım onasevgimi haykıracağım ![]() Ama şimdi değilyarın ![]() Yarın umutlarım tanışacak istasyonlarlaterminallerle Birer birer yolculuğa çıkacaklar ![]() Bavulları mı? Onlar dünden hazır;ama yolculuk yarın ![]() Unutmuş olacağım seni yarın ![]() Seninle kurduğum bütün hayaller Silinmiş olacak zihnimden Ben yeni maceralar üreteceğim düşümde yarın ![]() Yok olacak uyandığımda mazi ![]() Eflatunlar saracak etrafımı Pembe düşler misafir gelecek bana El sallayacağız beraber karanlığa ![]() Her gün bunlarla avutuyorum kendimi ![]() Bugünü erteliyorum ben hep yarınlara ![]() Ama olmuyor ![]() Silinmiyor kalpteki yara ![]() Bağlanmışken yürek geçmişe Umut besleyemiyor gözler geleceğe İyi geceler hayat! Bugün de seni yaşayamadım affet Ama belki yarın Yarın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|