![]() |
Seni İstiyorum Şimdi... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni İstiyorum Şimdi...Seni İstiyorum Şimdi ![]() ![]() ![]() Hiçbir duygumu ertelemedim ben ![]() Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım ![]() Sonra diye bir şeyin olmadığını biliyorum çünkü ![]() Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil ![]() Aşk zamana meydan okur; ama, sen karşı koyamazsın ona ![]() Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği ![]() Bir adım atmalısın, bir el uzatmalısın aşka doğru ![]() Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yaşamak, büyütmek için? Kaç gece geçti hesaplasana… Kaç gece bir sonraki günü düşünerek geçti ![]() Neler yapabilirdik, neler yaşayabilirdik düşünsene… Her sabahı birlikte karşılamak vardı seninle ![]() Sevişmekten yorgun düşmüş bedenini öpücüklerle yeni güne hazırlayabilirdim ![]() Gözünü açar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün ![]() Bu kentin sokaklarında el ele dolaşabilirdik ![]() Girmediğimiz sokak kalmazdı ![]() Bakişlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni ![]() Bir şarkıyı sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik ![]() Sonra bir filme gider, bir kitap okur, bir martının bir lokma simit kapabilmek için vapurların peşinden bıkmadan uçuşunu izleyebilirdik ![]() Paylaştığımız her anı, beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı ![]() Özlerdik birbirimizi delicesine ![]() Bir saati yalnız geçirsek, bir sonraki saati iki saatlik yaşardık, arayı kapayalım diye ![]() Peki biz ne yaptık? Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik ![]() her gün birbirimizi yeniden keşfetmek varken, bu yolda birer kâşif olmak varken sürgünleri yaşamaya mahkûm ettik birbirimizi ![]() Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artık ![]() Sana huzur vaat etmiyorum ![]() Aşkta huzur arayan yanılır ![]() Ben tutkunun, en koyu sevdanın sözcüsüyüm ![]() Onlar adına konuşuyorum ![]() Yarını olmayan zamanlarda erimek adına konuşuyorum ![]() Gözlerinin içine bakıp “Seni Seviyorum” demek istiyorum ![]() Aşkın akışına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum ![]() Kokunu içime çekmek, teninin sıcaklığı ile irkilmek istiyorum ![]() Yaşama senin adınla anlam katmak, mutluluğu bulmak ve bir daha kaybetmemek istiyorum ![]() Seni istiyorum ey yar, canıma bir can daha katmak için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için ![]() Seni istiyorum, yarın, öbür gün, öbür hafta, öbür ay, öbür yıl değil… ![]() Şimdi! |
![]() |
![]() |
|