![]() |
Yüreğim'den Dökülenler .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Ne Nazım’ın diliyle “ Seviyorum Seni “ Ne Fazıl’ın diliyle “ Beklenen “ sin ![]() Benim sevgim ![]() Kendi kâğıdımda ![]() Herkese adanmış satırlar ile anlatılmaz Sevgin ![]() Herkesin dilinde dolaşan namelerle yaşanmaz özlemin ![]() Ve kimsenin özlemine benzemez ![]() Seven ve özleyen ben ![]() Sevilen ve özlenen sen oldukça; En güzel şiirler benim ![]() En güzel sevgili benim ![]() En kör kütük âşık benim… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() Zaman dursun dedikçe saniyeler koşu yarışcıları misali birbirini kovalıyor ![]() Çabuk geçsin dediğimizde ise final çizgisine ulaşmış bi koşucu kadar yavaş ilerliyor ![]() Ama şimdi durmamalı zaman ![]() Asıl şimdi hızla birbirlerini kovalamalılar ![]() Çünkü burda özlemle yanıp tutuşan 2 beden var ! * Gülüşünü Kokunu Herşeyini ÖzLüyorum ´Bitanem ![]() Gözlerimi her kapadığımda o tatlı gülüşün düşer gözlerime ![]() Hayaller ´ Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() ![]() Ama sadece canlanır işte ![]() ![]() O anları yaşamak varken canlı canlı ![]() Biz yaşayamıyoruz ![]() Konuşmakta yetiyor bazen ![]() Ama sana dokunamamak´ Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() ![]() Gözlerimin içine bakıp `Seni Seviyorum ![]() demeni istiyorum bitanem ![]() Kokunu özledim ![]() Seni özledim ![]() Hemde çok özledim canımın içi ![]() ![]() ![]() Bu görüşememenin bi süresi var Allah'tan kıymetLim ![]() Ya süresi oLmasaydı sensizLiğin ![]() Nasıl dayanırdı bu can ebediyen sensiz kaLmaya ![]() ![]() ~ Misafir değilsin artık sen bu kaLpte ![]() Sen bu kaLbin sahibi ![]() Sen benim diğer yarımsın ![]() Ömrümsün ![]() VarLığıma sebepsin ![]() Büyük bi aşkla sevdiğim ![]() Seveceğim ![]() Özlediğim ![]() Ve hep bekLediğimsin ![]() Herşey SeninLe GüzeL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Seni seviyorum! Her sabah yeni bir güne uyanıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç kalbe eşlik etmiş olsam da bu güne kadar ![]() ![]() Ne zaman yağmur yağsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bütün zamanların ötesinde seviyorum ![]() ![]() ![]() Biz hiç tanışmamışız da ![]() ![]() ![]() Senle tamamlıyorum kendimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hangi yemeği yesem ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir mucize gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni severek kendimi tamamlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Dünyamsın; Semalarında renk bulduğum ![]() Bulut olup sende geziyorum ![]() ![]() Yorgunum ![]() ![]() Meltemleri kokluyorum sen kokuyorsun ![]() ![]() Bir kelebek oluyor uçuyorsun gözlerime Seninle bir gün doğuyor ellerime… Deniz oluyorsun birden ![]() Bense deli dalgalarla geliyorum Seninle coşuyor ![]() ![]() ![]() Yıldızları topluyorum semadan Adını yazıyorum ![]() ![]() Mehtabı çiviliyorum bir mahya edasıyla Tembihliyorum bulutları örtmesinler adını Arıyorum… Yüreğimin derinliklerindesin Saklıyorum seni… Servetimsin ![]() ![]() Bil ki hiç yitmedin sen bendesin Yüreğimin derinliklerinde büyütüyorum seni Çalmasınlar benden diye Saklıyorum ![]() Bendesin ![]() ![]() ![]() Bu alemgahta seyyah olup ararken izini Yolum sensin ![]() ![]() Sana geliyorum bad-ı sabalarla Rüzgarım sen ![]() ![]() Bir bayram çocuğu oluyorum Balonlarım var ellerimde Sevinçlerim sen ![]() ![]() Mutluluğumsun ey sevgili! Sema çağırıyor bizi Ayaklarımız kesiliyor yerden Sevinçle yükseliyoruz bakıyoruz evrene yücelerden… Bir dağ oluyorum Şahikalarım sen Babilin asma bahçeleri oluyorum Saklı cennetimde yeşeren çiçeklerim sen… Sen de yeşilleniyorum ![]() Bir çöl oluyorum Kurağım susuzum sensiz Vaham oluyorsun dinginleştiğim ![]() Bir çöl rüzgârı oluyorsun gözlerimde esen Ben ise Aslı oluyorum Kerem’ini bekleyen … ![]() ♥ Aşk'sın Sen (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..![]() Şaşarsam bir gün gittiğim yoldan ![]() doğru yola sokmak icin gel olur mu ![]() ![]() ![]() Yollarım engellerle dolu ise ![]() yardım etmek için benimle gel olur mu ![]() ![]() ![]() Bırakmiyorlarsa beni sana ![]() dağları aşarak gel olur mu ![]() ![]() ![]() Uçurumun kenarında isem eğer ![]() elin elimde olsun olur mu ![]() ![]() ![]() ![]() Kalkarsa dünyada olmayan huzurum sevincim sen ol olur mu ![]() ![]() ![]() Aç kalırsam eğer Aşk''ından ![]() ruhumu besleyen sen ol olur mu ![]() ![]() ![]() Kanatırsalar gönlümü derinden merhemimde sen ol olur mu ![]() ![]() ![]() ![]() Mısralarda ararsam seni bir gün ![]() çıkıp gel Aşk defterime olur mu ![]() ![]() ![]() Dalarsa gözlerim yollarına ![]() haber vermeden ![]() çalmadan gel olur mu ![]() ![]() ![]() Ağlarsa bu gözlerim hasretinden ![]() silmek için koşa koşa gel olur mu ![]() ![]() ![]() Son nefesimde bile seni dilersem ![]() yanımda ol ![]() ![]() ![]() OLUR MU ![]() ![]() ![]() ♥ Sevdiğim ~ Ömür boyu seveceğim ! ♥ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..![]() Acımı dindirebiLecek en keskin iLaç Damağımda kalabilecek en farklı TATsın AkLımı aLabiLecek en hoş rüya Yanımda olabiLecek en büyük AŞKsın GönLüme düşebiLecek en şirin dert HayaLimi süsLeyebiLecek en unutuLmaz ANsın Yüreğimi yakabiLecek en gür ateş Canıma katılabiLecek en uymLu KANsın KuLağıma doLabiLecek en yumusak ses Karşıma cıkabiLecek en iyi EŞsin Basıma geLebiLecek en tatLı beLa Aşkıma tutuLabiLecek en sevimLi CANsın VeLhasıL şu fakir dünyamda İYİKİ SEN VARSIN ♥ Iyiki ßenimlesin (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..![]() Seni Sevmenin Dorugunda ''SEN'' OLmak Var BiLiyorum ![]() ELimsin; Ekmegi tuttugum Secdeye vardigim Allah'a açtigim eLimsin Sen benim tutan eLimsin ![]() ![]() ![]() Sen benim her seyimsin ![]() ![]() ![]() Gözümsün; Hakki ![]() Aski ![]() Dünyayi gördügüm gözümsün Sen benim gören gözümsün ![]() ![]() Gözümsün ![]() ![]() ![]() ![]() IsiL isiL parLayan Bir noktaya daLan GüLen ![]() Sen benim iki gözümsün ![]() ![]() Sen benim her seyimsin ![]() ![]() ![]() ![]() Ayagimsin; Tüm yükümü tasiyan Ruhumu Gücümü ![]() Her kapidan iLk attigim sag ayagimsin ![]() ![]() Her seyimsin sen benim ![]() ![]() ![]() KuLagimsin; ![]() Ezani ![]() Yagmuru ve büLbüLü dinLedigim kuLagimsin Sen benim duyan kuLagimsin ![]() ![]() ![]() AkLimsin Iyiyi ![]() ayirt ettiren Hayra ![]() ALLAH’i kabuL ettigim akLimsin Sen benim eren akLimsin ![]() ![]() Sen her seyimsin benim ![]() ![]() ![]() Zamanimsin; gün gün yasattigin Hücre hücre hissettigim An an yasadigim zamanimsin ![]() ![]() ![]() Sen benim zamana meydan okuyusumsun Zamani unutusum Tek koca bir anda varoLusumsun ![]() Hem dünümsün unutamadigim ![]() Hem de bugünümsün ALdigim nefes gibi gerçek ![]() Sen benim yarinimsin YarinLarimsin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim OLmazsa oLmazimsin ![]() O oLmadan yapamadigim Onsuz bir anLam ifade edemedigimsin Her seyimsin ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim güzel gözlü yarimsin Diger yarimsin Sen benim Tek bir seyimsin Her seyimsin… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Sensizliğe yumdum gözlerimi Sana kadar sayıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz geçen her saniyenin kabus olduğunu bile bile nasıl her gece tatlı rüyalar dileyebilirsin bana ? nasıl rahat ve mutlu uyumamı isteyebilirsin sarıldığım kişi sen değil hayalinken ? ben yüzün aklımda olmadığı bir dakika geçirmezken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerimin çöküklüğü biraz uykusuzluk biraz da düşünmekten seni ben aklımda sen varken uyuyamam ki ? ♥ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..![]() Derin bir sızı başladı önce yüreğimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyük bir heyecan sardı bedenimi ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ilk anda herkesten farklı olduğunu gösterdin bana ![]() ![]() ![]() Daha ilk anda sevgi dolu yüreğini açtın yüreğime ![]() ![]() ![]() Hayatım sen oldun ![]() Hayatın ben oldum ![]() Nefesim sen oldun ![]() Kalp atışın ben oldum ![]() Dahası gülümseyişim oldun ![]() " Hoş geldin gülümşeyişim! " dedim sana ![]() ![]() ![]() " Hoş bulduk kalp atışım! " dedin bana ![]() ![]() ![]() Bir kapı zilinde kaldığı yerden devam etmeye başlayan aşkımız dünyalara bedel bir şey oldu ![]() Sen bana baktığında sevgimi gördün ![]() Ben sana baktığımda sevgini gördüm ![]() Alem bize baktığında sevda nedir gördü ![]() Bir insan böylesine nasıl sevilirmiş gördü ![]() Sevenler yıllar geçse bile elbet buluşurlarmış gördü ![]() Senden önce hiç böyle büyük bir heyecana ev sahipliği yapmamıştı yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeye rağmen gidişine rağmen sana rağmen geleceğin günü bekledim ![]() Dünyamı kirletmeye çalışanlar oldu izin vermedim ![]() İnanmadığım minderlerin güreşçişi olmayı kabul etmedim ![]() Sonra sen geldin gülümseyişim! İyi ki geldin iyi ki bana bu mutluluğu yaşattın ![]() Bir daha terketme yar yüreğimin sokaklarını ![]() ![]() ![]() Bu yürek gidişine dayanamaz ![]() Bu yürek sensiz olamaz ![]() Hoş geldin bir kapı zilinde devam eden aşkım! Hoş geldin kaybolan yılları unutturan! Hoş geldin gülümseyişim! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Yokluğuna inat Dudaklarının şefkatina sığınmış bir izmarit olmayı Yüreğimde ödül bildiğim canıma ve ölümsüz sevdama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğunun ayazında gülüşlerini üzerime bir çarşaf misali örttüğüm gecenin en karanlık zamanında yazıyorum bu satırları sana ![]() ![]() ![]() ![]() Satırlarımdaki umutsuz çığlıklara bakıp sana sitem ettiğimi düşünme sakın sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaklardasın şimdilerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana ve yüreğime geldiğinde şehrimin sabah ezanları göğe yükseliyor olmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelecektin biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayazların elini kolunu sallayarak gezindiği zemherilerde dudaklarının üşümüşlüğüne bir yudum alevi serebilmek için devasa yangınları sırtlamıştım yüreğimin kamburuna ![]() ![]() ![]() Rüzgarın saçlarını usul usul okşayışını Nisan yağmurlarının kurak çöllerine nazlı nazlı yağışını izledim durdum uzaklardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum bir yağmur sonrası üzerine gökkuşağını giyinip kurak toprağıma süzüleceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Sendeki " beni " öldürebilirsin lakin bendeki " seni " asla ! " |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler .."Seni Seviyorum" Kac kisinin dilinde dolaniyor bu iki kelime kiminin yüreginde sakladigi en büyük Sir kimininse en kolay söyledigi günlük yalanlardan biri ![]() ![]() ![]() Icinden söylemek veya yazmak kolay gelirde ![]() ![]() ![]() Bu kadar kolay midir birine Seni Seviyorum diyebilmek? Acaba Söyleyenler bu sade sözcügün ardinda barinan duygulari ve sorumlulugu üstlenebileceklerini düsünüyorlar mi hic ![]() ![]() ![]() "Seni Seviyorum" bir yemindir benim icin ![]() ![]() ![]() Sana hep sadik kalacagima her daim yaninda olacagima seni herseyin üzerinde tutacagima senin icin dünyayi bile karsima alabilecegime ömür boyu elini birakmayacagima sana sonsuz saygi duyacagima yollarimiz bir gün ayrilsa bile bunun sebebi asla sevgimin kücüklügü olmayacagina sevgimin azalmak yerine hergün dahada artacagina hicbir seyin senden degerli olmayacagina Sadece sevgilin degil dostun canyoldasin sirdasin olacagima ![]() ![]() ![]() Seni her halinle sevecegime Her gece yatarken sana dua edip sabahlari sen oldugun icin sükrederek uyanacagima yüzündeki tek tebessüme sebeb olmak icin herseyi yapacagima hicbirsey ve hickimse icin ihmal etmeyecegime ![]() ![]() ![]() Bu yeminlerin zoraki ve gerektigi icin degil öyle hissettigin icin islenmesidir icine ![]() ![]() ![]() Ve sen bunlari asla dile getirmesende karsindakinin bunlari bilmesi ve ayni seyi hissetmesidir sevmek ![]() ![]() ![]() Tüm dünyaya karsi onu ne kadar sevdigini haykirmak isterken suskun kalsan bile senin bir bakisindan bu anlami cikarabilendir seni seven ![]() ![]() ![]() Her daim "Seni Seviyorum" demek gerekmez sevdigin sevildigini anlamasi icin ![]() ![]() ![]() Ve bu sözcügü söylediginde arkasinda durabilme insan basitlestirilmemeli kirletilmemeli ![]() ![]() ![]() Hayatina giren herkese söyleyip bu iki sözcügün büyüsünü bozmamali ![]() ![]() ![]() Gercekten sevmeden söylenmemeli ![]() ![]() "Ya tam açacaksın yüreğini ya hiç yeltenmeyeceksin ![]() Grisi yoktur aşkın ya siyahı ya beyazı seçeceksin ![]() Seni Seviyorum Ömürlük Sevdam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..• ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• нєя güηüм ѕєηιη ѕєѕιηℓє ∂σğυуσя ![]() gє¢єм ιѕє ѕєηιηℓє ѕση вυℓυуσя ![]() • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• kilometrelerce uzakta olsan bile ![]() вυℓυşмα güηüηü özℓємℓє вєкℓємєк нσşυмα gι∂ιуσя ![]() вυ мєѕαƒєℓєяє яαgмєη уαşαηмαмışı уαşαтαвιℓιуσяѕυη ![]() ∂υуgυℓαяıм∂α ναя σℓαвιℓιуσяѕυη • ••ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєѕιηℓє ∂üηуαмα gιяιуσѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• уαηıм∂α σℓмαѕαη вιℓє ![]() уüяєğιηιη вєηιмℓє σℓ∂υğυηυ вιℓιуσяѕυη ![]() • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• уüяєğιмιη тαм σятαѕıη∂α ναяσℓαвιℓιуσяѕυη вєηι нαуαℓℓєяє göтüяєвιℓιуσя υмυтℓαяıмı gєℓє¢єğιмι ∂üşüη∂üяєвιℓιуσяѕυη ![]() şιιя уαz∂ıяıρ ![]() • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ιкιмιzє ∂αιя вιя уαşαмı ∂üşüη∂üяєвιℓιуσяѕυη мυтℓυℓυğυη ![]() єηgєℓℓєяιη αşıℓα¢αğıηı мü¢α∂єℓєηιη нıяѕıηı вιяℓιктєℓιğιη тєк уüяєк σℓмαηıη νє güνєηιη αşαмαуα¢αğıηıη σℓмα∂ığıηı göѕтєяιуσяѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєη нαуαтıмα ναzgєçιℓмєz вιя αηℓαм кαтıуσяѕυη • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєη вєηιмℓє вєη∂є уαşıуσя ![]() вєη ѕєηιηℓє ѕєη∂є ναяσℓυуσяυм • ••ѕєηι ѕєνιуσяυм çüηкü•• ѕєηѕιz ηєƒєѕ αℓαмıуσяυм ![]() ![]() ![]() уσкℓυgυη ¢єнєηηємιη öвüя α∂ı∂ıя ηє zαмαηı ∂υя∂υяα вιℓιуσяυм ![]() ѕєη∂єηναzgєєвιℓιуσяυм ![]() • Seni Sen Olduğun Için Seviyorum ~ • |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Gece oldugunda seni aydinlatan hilal oldum ![]() Uykuya daldiginda rüyanda gördügün hayal oldum ![]() Sana yakin olayim diye ![]() oldum; bir hâl oldum sana kavusayim diye ![]() hamal oldum seni tasiyayim diye ![]() ve saçlarina dokunayim diye ![]() oldum ![]() Lâl oldum ![]() ![]() ![]() Mum gibi eriyip aktiginda seni saran alev oldum ![]() Kisin soguk ayazlarinda seni koruyan duvar oldum ![]() Yazin sicak günlerinde ![]() ![]() oldum ![]() Hayat oldum yasayasin diye ![]() nefes oldum soluklanasin diye ![]() ve beni unutmayasin diye ![]() oldum ![]() Lâl oldum ![]() ![]() ![]() Gök yüzüne bakip bir dilek tuttugunda kayan yildiz oldum ![]() Siginacak gölge aradiginda ![]() cüsseli bir mese oldum ![]() Susuzlugunu gideresin diye ![]() sokak basinda çesme oldum ![]() Soru oldum cevabini arayasin diye ![]() tasa oldum düsünesin diye ![]() ve hislerini yazasin diye ![]() kalem oldum kagit oldum ![]() Lâl oldum ![]() ![]() ![]() Hüzünlenip agladiginda akan gözyasin oldum ![]() Gülümsediginde etrafinda uçusan pervane oldum ![]() Mest olasin diye ![]() oldum ![]() Kitap oldum okuyasin diye ![]() çiçek oldum koklayasin diye ![]() ve sevdigimi söylemeden bilesin diye ![]() kilitli ![]() lâl oldum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Bugün oldugu gibi yarin da ![]() yarindan sonra da ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bir ömür sevecegime ![]() ![]() ![]() Kelebeklerin renklerinin insani büyülemesi gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Her bakisinda okudugun o gözleri her zaman yanimda görecegime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SıKıNTıNıN SıKıNTıM; üzüntün üzüntüm olacagina ![]() ![]() ![]() Her kizgin anini cicege dönüstürecegime ![]() ![]() ![]() Her üzgün aninda tebessümün geri gelmesi icin elimden geleni yapacagima ![]() ![]() ![]() Asla ve asla soguktan ve yanlizliktan üsümeyecegime ![]() ![]() ![]() Yaninda olmadigim ve varligima ihtiyacin oldugu her anda bir rüzgar olup seni saracagima ![]() ![]() ![]() Gözümün gözüne degdigi her an; sana yeniden asik olup seni bir cicege dönüstürecegime ![]() ![]() ![]() Yasam boyu her sabah sana asik olarak uyanacagima ![]() ![]() ![]() Sen uyurken sana bakip ![]() ![]() ![]() ![]() Seni asla üzmeyecegime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanidigin gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgimin asla degismeyecegine ![]() ![]() ![]() Sevgimin asla azalmayacagina ![]() ![]() ![]() Bilakis her gün büyüyen bir sevgiyi dönüp mutluluk ormanlarina seni tasiyacagima ![]() ![]() ![]() Senin herseyin önünde oldugun gerceginin asla degismeyecegine ![]() ![]() ![]() Seni asla ihmal etmeyecegime ![]() ![]() ![]() Senin sadece 14 Subat`ta degil ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yalan söylemeyecegime ![]() ![]() ![]() Baskalarinin yanindayken seni asla unutmayacagima ![]() ![]() ![]() Elini usul usul ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ömür senin elini birakmayacagima ![]() ![]() ![]() Bir ömür Can`im olarak kalacagina ![]() ![]() ![]() Tüm balonlari senin icin gökyüzüne salacagima ![]() ![]() ![]() Tüm ciceklerde seni görecegime ![]() ![]() ![]() Okyanuslarda seni dalga yapacagima ![]() ![]() ![]() Yildizlara kement atacagima ![]() ![]() ![]() Gökkusagina salincak kurup 7 renge senin rengini karistiracagima ![]() ![]() ![]() Her satirda seni yazacagima ![]() ![]() ![]() Seni cizecegime ve sana seslenecegime ![]() ![]() ![]() Hic bir seyin ![]() ![]() ![]() ![]() Her günün bir öncekinden daha güzel olacagina ![]() ![]() ![]() Her anin unutulmazlik zincirine bir yenisini ekleyecegine ![]() ![]() ![]() Bir ömür boyu senin canin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana her zaman A$kim diyecegime ![]() ![]() ![]() Seni sonzukluk kadar cok sevecegime ![]() ![]() ![]() Sen ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ""Bir ömürden de öte"" sevecegime ![]() ![]() ![]() Yemin Ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim'den Dökülenler ..Neden bu kadar çok sevdirdin kendini yar ? Neden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç gelmeyeceksin biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin günden beri gözümden tek bir gözyaşı akmadı…Kirpiklerimden akan sadece yüreğimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum gelmeyeceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak yoksun yine ![]() ![]() Yüreğim kanıyor yüreğim ! Seni çok sevdim sadece ![]() ![]() ![]() Ama bilmedin ![]() ![]() ![]() Ama yüreğimde sana akan çığlıklarımı hiç silmedin… Ama sana ağlayan kelimelerimi hiç görmedin… ![]() Kırık testilerden boşalan hayatın ayak uçlarında Hep seni bekleyeceğim ![]() ![]() Gelmediğin her gün bir çentik atacağım Yüreğimin dilsiz duvarlarına… Belki de bir gün ![]() Yokluğun omuzlarıma ağır gelir de Taşıyamazsam seni ![]() Ölümün soğuk namlusunu dayarım Sensizliğin şakağına ![]() ![]() Kimbilir… Keşke “ sensiz hayat” ; Seni sevmek kadar güzel olsaydı; İşte o zaman sensiz hayatı delice sevebilirdim ![]() ![]() Keşke; ölüm ![]() Seni unutmak kadar zor olmasaydı ![]() ![]() Gittiğin gün tek kurşunla ölümü dudaklarından öpebilirdim… Ama ne sensiz yaşanılan hayatın adı var ![]() Ne sensiz ölümün tadı ![]() ![]() ![]() Ve dudaklarımda sona bırakılmış ![]() Tek bir cümle var… ![]() “ Sen benim ![]() ![]() Sen benim ![]() |
![]() |
![]() |
|