![]() |
Yalan Değil - Di O İkindi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalan Değil - Di O İkindi/ Konuş artık, diyorsun Vakit geldi ![]() ![]() ![]() Olmaz! Yürek ressam olunca Resim sergilere çıkmaz ![]() ![]() ![]() Sen biliyorsun: Binlerce yıl sonra Binlerce yıl evveldi Şehre saman sarısı bir ikindi İndi ![]() ![]() ![]() Hanidir ruhumuzu ağrıtan Hiçlikle yokluğun sızısı Dindi ![]() ![]() ![]() Sen şimdi var git aşk! Yolun uzun Seni bekleyen kelimeler Yorgun ![]() ![]() ![]() Hani avazıma meydan okuyacaktım Seni görünce: “Deniz yanıyor! Bütün kuşlar kanatlarını Bana takıyor!!! Şeytana, şeytana bakın Kaçıyor!” Diyecektim tam ![]() ![]() ![]() “Sus!” dedin, tek hecelik Haklıydın da üstelik ![]() Bağırsam kimse duymazdı ![]() Duyan olsa da inanmazdı ![]() ![]() ![]() Sen şimdi var git aşk! Ben iyiyim ![]() ![]() ![]() Bahar geliyor, Anneannem kokan Mayıs geliyor ![]() ![]() ![]() Fesleğen ekeceğim saksılara Şarkı söyleyeceğim çocuklara ![]() Dik durmak lazım, Bedensiz sevişmeleri bilip Telaşlı bir genç gibi Yaşamak lazım ![]() ![]() ![]() Yolun düşerse oralara, Hayatı sürerken Yüreğini kullanamayan adama Benden selam söyle ![]() Tabii bu selam sana Ağır gelmezse ![]() ![]() ![]() Bak bakalım Hala şaşkın mı? Gülüyorum şimdi, Kalbi beyniyle Durmadan kapışırdı Laf aramızda Ona ne yapsa yakışırdı ![]() ![]() ![]() Umut dök gönlüne Sakın üzülmesin! Ne O'nun suçu vardı gözyaşlarımda Ne senin Ne de “kimseye şikayet etmeyen” Zeki Müren’in ![]() ![]() ![]() Sen şimdi git, Ben de uzanıp biraz Susacağım ![]() ![]() ![]() Ben ![]() ![]() ![]() Yalan değil-di! Şehre saman sarısı bir ikindi İndi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|