|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| a$kı, ya$ayamadıkkendimize, yakı$tıramadığımızdan |
Biz A$Kı Ya$Ayamadık..Kendimize Yakı$Tıramadığımızdan. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Biz A$Kı Ya$Ayamadık..Kendimize Yakı$Tıramadığımızdan.Bu aşka dair sözleri bir araya getiremez oldum Kırgınlıklar var artık![]() ![]() Elimde kalan aşkının güzel anları![]() ![]() ![]() ![]() Birbirimize uzun cümlelerkuramıyoruz,gözlerimizi kaçırıyoruz ve sanırım biz birbirimizi aşka feda ediyoruz ![]() ![]() Birkaç güzel günün hatırına mı uzattık bu aşk oyununu???Sankiilkkez aşkı yaşıyormuş gibi ardı ardınasevda sözleri dökülür oldu dilimizden ama kıymetini bilememişiz![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi yalnızlığım ve ben her gece aynı saatlerde bir kadeh şarap ve zehir-i zıkkım bir sigara gökyüzünde yıldızlar arasında yüzünü arar oldum ![]() ![]() Dilimde ayrılık sözlerini geveliyorum,oysa biz en başında yanılmıştık![]() ![]() Ne sen beni yaşayabilirdin ne de ben seni![]() ![]() ![]() ![]() Ayrılıklar aşkları yüceltirkimi zaman,gönülleri yaksada,ama bizim ayrılığımız aşkı düşman etti gönüllerimize ![]() ![]() ![]() Birbirimizi seçtiğmiz Gün korlar içine atmışız kendimizi![]() ![]() Şimdi yüreğimi dağlayan ayrılık acısı değil yaşattığın yenililerin yangınıymış![]() ![]() ![]() Ve şimdilerde sihirli aşk sözleri kurmak isterken dilimden sitem sözleri dökülüyorsa bağışla yüreğim ![]() ![]() ![]() Biz a$Kı ya$ayamadık ![]() Kendimize yakı$tıramadığımızdan![]() |
|
|
|