Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilerim, özür

Özür Dilerim Senden..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özür Dilerim Senden..

Özür dilerim sendenYaşadığım,yaşattığım, üzdüğüm,ağlattığım herşey için Kırdığım kalbin, büktüğüm boynun için Özür dilerim herşey için!

Düşüncelerim o kadar anlamsız kiHer ?ağlıyorum? deyişinde yüreğimden düşen yaşlarAnlam veremediğim kalp çırpıntıları Her ?seviyorum? deyişinde yüzümdeki tebessüm Ama o varamadığım mutluluk payı

Ayıramadım sana zamanı

Ayıramadım hayatımı

Yanında olmak için verdiğim çaba da cabası Ne yapmak istiyorum, nereye gitmek istiyorum, ne istiyorum inan bilmiyorum İnan üzmek değil amacım Her yapma deyişimde üstüme üstüme gelmenHer git deyişimde yine de gelmen! Kırsam da kalbini, ağlatsam da seni, yine de sevmen beni Yine,yeni,yeniden? Yepyeni kalp çırpıntıları Haketmiyo bu kalp seni Affet beni?Affet çok üzdüm seni

Hep bi maratonHep bi engelli koşu hayallerime
Hep çizikler yeniden başlama ümitleri

Senin çabaların, benim nankörlüğüm!

Ve geride kalan mutluluk sahneleriBir veda belki de?

Vedaya karşılık elveda cümleleri

Ve getirilemeyen o nokta işareti !

Özür dilerim hak etmedim seni !!

?Elveda?Ları yakıştırdım sana
Oysa ?merhaba? demeyi beceremedim ki

Gizliden gizliye ağladım Belki senin kadar değildiBelki senin kadar acı vermedi ama bende ağladım! Benim de vardı sancılarım
Özür dilerim yaşatmak isteyipte yaşatamadığım herşey için

Gelmek isteyipte gelemediğim için

Ayıramadığım zamanım için

Senin icin

?

Olamadığımız ?biz? için !

?Merhaba? denildiği kadar kolay ?elveda? denilmiyor deseler de; ben o ?merhaba?yı demek için ne işkenceler çekiyorum, sen bilmesen bile?

Alıntı Yaparak Cevapla

Özür Dilerim Senden..

Eski 08-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Özür Dilerim Senden..

Yanında olmak için verdiğim çaba da cabası Ne yapmak istiyorum, nereye gitmek istiyorum, ne istiyorum inan bilmiyorum İnan üzmek değil amacım Her yapma deyişimde üstüme üstüme gelmenHer git deyişimde yine de gelmen! Kırsam da kalbini, ağlatsam da seni, yine de sevmen beni Yine,yeni,yeniden? Yepyeni kalp çırpıntıları

( Bunun adı işte Aşk )mükemmel bir şiirdi kendimden birşeyler buldum teşekürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com