![]() |
Zaman... Elbet Anlatır Sanada ~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zaman... Elbet Anlatır Sanada ~Birgün anlayacaksın hayal diye gülüp geçtiklerinin aslında gerçekler olduğunu… Kırdığın kalbimin değerini ![]() Cesaretimi ![]() Bir gün birini seveceksin çok ![]() Önce acıcaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özliceksin beni… O seviyorum dediğin seni istemedikçe sen benim şefkatimi özliceksin… Daha fazla her gün ![]() O sana çektirdikçe beni isticeksin yanında… Seni her şeyinle kabul eden değiştirmeye çalışmayan ve koşulsuzca seven beni… Beni özledikçe aslında sevilmesi gerekenin ben olduğunu görüceksin… Ve seviceksin ![]() Benim içimden bir şeyler kopucaksada sana karşı kırılan yüreğim kabullenemeyecek sonradan düşen bu saksıyı… Kızıcam sana hemde çok ama dönmicem ! Yaşatmıcam bana yaşattıklarını ama yinede olmayacaksın bir daha… Bana yaptığın gurur ![]() ![]() ![]() Yüreğimi koruyacaklar senden ![]() ![]() Bir kez daha kırılmasın bir kez daha incinmesin diye ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Bedduam değil tüm bunlar ama mutluluğunda değil duam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|