![]() |
ѕєηιηιм нєρ ÖмяÜм'Üη Gєяι кαℓαηİ. . . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ѕєηιηιм нєρ ÖмяÜм'Üη Gєяι кαℓαηİ. . .![]() ![]() ![]() Sana Yeminler Ettim RABBİMİN Huzurunda Hepsi KABUL OLACAKTIR şüphesiz Sevdiğim Ben sendeyim sonuna kadar öм[ü]я'üмüη yettiği kadar SENDEYİM ! Bir tek sana helalim sevdiğim Bir tek sana yeminli Bir tek sendeyim 2 cihanda da SENİNLE[yim] Ben seni öbür dünyada da seveceğim YEMİN EDERİM Kİ ![]() ![]() ![]() Ben seni orada da bekleyeceğim sevdiğim YEMİN EDERİM ki Ne sen bensiz ne de ben sensiz kalmayacağım/z ![]() Hep birlikte olacağız YEMİN EDERİM ! ![]() ![]() Güneş her gün bizim için yeniden doğacak ve yeniden bizim için batacak Her gün'ün seher vaktinde RABBİME Şükür ederim Bugün de seninim bugünde benimsin Bugün de birlikteyiz Bugün de aşkımız bir kat arttı ve Bugün de seni benden beni de senden almadığı için Ellerim açılır şükürle RABBE ve eller sürülür yüzé ![]() ![]() ''BİZ''im Yeminimiz 2 cihanda da Bitecek sananlar sanmakla yetinirken RABBİM KORUYOR BİZİ ÇOK ŞÜKÜR ! ![]() ![]() Sana Aşığımmm ѕєηιηιм нєρ öм[ü]я'üмüη gєяι кαℓαηı ![]() ![]() ![]() Her sabah bir umut bir mutluluk Senin olmak nasıl bir duygudur sevdiğimm Ah nasıl bir duygudur ki ölçüsüz paha biçilmeyen servetsiz ![]() ![]() ![]() Senin olmanın mutluluğu anlatılmaz anlatamam işde Bir sana hapsolmak Bir sende kalmak Hep seninle olmak Hep senin olmak ![]() ![]() ![]() ANLATILMAZ Bu AnLaTıLaMaZ ÖM[Ü]R'üm ![]() ve biR ÖM[Ü]R senin/Lé olmayı bilmenin mutluluğuma katmış olduğu haz'a ne demeli ? Bütün sorularım karşında cevapsız kalıyor Sorularımın dili lal oluyor cevapsız boynu bükük ![]() ![]() ![]() Aşkımmmm ÖM[Ü]R'ümmm Sevdiğimmmm SoLu[ğu]mmm Sonummm ![]() ![]() ![]() ѕєηιηιм нєρ öм[ü]я'üмüη gєяι кαℓαηı Bu yalansız ÖZ bir sözdüR BİZim için ![]() ![]() ![]() ´ тαкє му [в]яєαтн αωαу тαкє му [в]яєαтн αωαу тαкє му [в]яєαтн αωαу ![]() ѕєηιηιм нєρ öм[ü]я'üмüη gєяι кαℓαηı ![]() ![]() ![]() öмüя ![]() ![]() ![]() Tatlı*mm Sahip olduğum 3 varlıkda benimLé ![]() ![]() ![]() [ çσк şüкüя ] AŞK = яαввιм ѕєη 0 = αηηєм O = öмüя*м ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|