![]() |
Biz Değil &Quot;Sen&Quot; Ve &Quot;Ben&Quot; Artık.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biz Değil &Quot;Sen&Quot; Ve &Quot;Ben&Quot; Artık..SEN ; Başka ellerden bana savrulmuş bir toz bulutu Gözlerimdeki ışıltının aynı zamanda gözyaşlarımın birinci dereceden faili ![]() ![]() Kimi zaman en büyük acımama her şeye rağmen mutluluğumun en önemli sebebi ![]() ![]() ![]() Ben sende durmalıydım ![]() ![]() Senin dokunuşlarınasenin gözlerine yakışırdım…! Anlamadın…! Asılı kalmalıydım yüreğinde… Sevmeye gelmiştim senitut beni istedimyakala yüreğimdenbırakma hiç ![]() ![]() Olmadı…! Ellerim avucundanyüreğim yüreğinden kaydı ![]() ![]() Bir şey diyemedimsustum…! BEN ; Senden öncesini yaşamamış gibisanki yıllardır senin gelmeni beklemiş anlamsız bir hikayeyim baştan sona…Karanlık yollara sapmamışyüreğimi kirletmek isteyenlere yanaşmamışürkek bir çocuk gibi gezinmişim elim cebimde hayatı… Bir nefes alış süresinde sevmişim seni…İçime çekmişimher hücremde izin kalmış…! Herşeyim sana dair olmuşbana kalan hiçbirşey yok…Sadece adı var “ben” dediğimiçi boş olan…Ben sen olmuşum aslındagidişinde anladım…Şimdi ne sen “eski sensin” ne de geride bıraktığın o bildiğin benim…! Aynı olanhiç değişmeyen tek şey benim sana olan sevgim…! Birde kenarda biriktirdiğim sitemim…! BİZ ; ![]() ![]() ![]() ![]() Sırtımda yokluğunun rüzgarıbedenimde bir boşlukyüreğimde tarifi imkansız bir ağırlık var artık…! Gözyaşlarımla söndürüyorum senden arta kalanları gecelere bir bedel ödüyor sürekli gözlerim…Bakışlarım renk vermiyor artık… Hıçkırıklarımiçimde yankılanıyor… Sen bilmiyorsun ![]() ![]() Hayatın kirli oyunlarına alet olmadangözün kapalıyüreğin açık sev istedim beni… Yapamadın…! Şimdi benimde sana; Yüreğim kapalıyollarım dar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|