Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları

Biz Değil &Quot;Sen&Quot; Ve &Quot;Ben&Quot; Artık..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biz Değil &Quot;Sen&Quot; Ve &Quot;Ben&Quot; Artık..

SEN ;

Başka ellerden bana savrulmuş bir toz bulutu

Gözlerimdeki ışıltının aynı zamanda gözyaşlarımın birinci dereceden faili

Kimi zaman en büyük acımama her şeye rağmen mutluluğumun en önemli sebebi

Ben sende durmalıydım

Senin dokunuşlarınasenin gözlerine yakışırdım…!

Anlamadın…!

Asılı kalmalıydım yüreğinde…

Sevmeye gelmiştim senitut beni istedimyakala yüreğimdenbırakma hiç!

Olmadı…!

Ellerim avucundanyüreğim yüreğinden kaydı

Bir şey diyemedimsustum…!

BEN ;

Senden öncesini yaşamamış gibisanki yıllardır senin gelmeni beklemiş anlamsız bir hikayeyim baştan sona…Karanlık yollara sapmamışyüreğimi kirletmek isteyenlere yanaşmamışürkek bir çocuk gibi gezinmişim elim cebimde hayatı…

Bir nefes alış süresinde sevmişim seni…İçime çekmişimher hücremde izin kalmış…!

Herşeyim sana dair olmuşbana kalan hiçbirşey yok…Sadece adı var “ben” dediğimiçi boş olan…Ben sen olmuşum aslındagidişinde anladım…Şimdi ne sen “eski sensin” ne de geride bıraktığın o bildiğin benim…! Aynı olanhiç değişmeyen tek şey benim sana olan sevgim…! Birde kenarda biriktirdiğim sitemim…!

BİZ ;

Diye bir şey yok artıkSen ve ben varher ne kadar kabullenmiş olmasamda…!Üzerimizde anlamlanan kelimelere mesafe girdisevgimize çoktan bulaştı zaten…!

Sırtımda yokluğunun rüzgarıbedenimde bir boşlukyüreğimde tarifi imkansız bir ağırlık var artık…!

Gözyaşlarımla söndürüyorum senden arta kalanları gecelere bir bedel ödüyor sürekli gözlerim…Bakışlarım renk vermiyor artık… Hıçkırıklarımiçimde yankılanıyor…

Sen bilmiyorsun!

Hayatın kirli oyunlarına alet olmadangözün kapalıyüreğin açık sev istedim beni…

Yapamadın…!

Şimdi benimde sana;

Yüreğim kapalıyollarım dar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com