Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edn, olur, yardim

Bana Yardim Edn Ne Olur

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Yardim Edn Ne Olur

YA bakin ben bir cocuktan hoslaniom adi caner 14 yasinda ben ise 13 herneyse bizim sitede bakkalda calisio va 2 tanede arkisi var bu cocuk caner hep bana bakiodu bende onabenle hic konusmazdi fakat simdi oyle deil ben ona bakimom oda arasira ve bizle knusuo benle pek onusmuo arkadasim yanimda olunca konusuobir gun canerim bakkaldaki arkisi kadir bana dediki caner sana bisey soylicek dedi canerde kadiri susturdu buarada 13 haziranda benle dalga gecti ilk kez bna havva hava durumu nasil dedibuarada adimida bilio nasil biliosaya bana yardim edin ya bu cocuk beni sevi omu sevmiomuve yine bir gun tenha bir yerden sahaya gidiodum canerde arkamdaydi islik caliodu bende ona baktigimda sustuya bu cocuk beni seviomu ha buarada cocuk 22 mayista geldi bizim siteye bakkalda calismaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com