Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acıyarak, çalışıyorum, içim, olan, yanlarımı, yaşamaya

Sen Olan Yanlarımı, İçim Acıyarak Yaşamaya Çalışıyorum..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Olan Yanlarımı, İçim Acıyarak Yaşamaya Çalışıyorum..

dönüyorum

Düşselliğinden gerçekliğime, kendime kendimle olan benliğime yeniden Yaşıyorum anlamsız bir hayatı, tüm gelgitlerimi geride bırakıyorum Anlamı yok artık geçmişimin ne geleceğimin, bir yerinde tüketiyor beni katran karası geceleri bu hayatın Bu sevda yükünü artık taşıyamaz oluyorum, tükeniyorum

anLıyorum

Sensizlik çaresizlik, çaresizlikte bir o kadar sensizlik aslında Sensizliğimden uzanıp uzun yolculuklara çıksamda, yine ve yeniden hep sana varıyorum

bitiyorum

Seninle olan herşeyi teker teker yitiriyorum Avuçlarımdan önce ellerin çekiliyor usulca, sonra ışıl ışıl ahenkli gözlerin uzaklaşıyor bakışlarımdan, bana sırtını dönüyorsun, yüzünde o donuk ifadeyle başka bakışlara emanet öylece bırakıp gidiyorum gözlerini

yaŞıyorum

Bu acıyı en gizli kapaklı yerlerimde, kalbime saklıyorum sevgini Sen olan yanlarımı, içim acıyarak yaşamaya çalışıyorum

biLiyorum

Sen yokken zor olacak bulunduğun şehrin havasını solumak Bir zamanlar senin olan bir yüreğimi yaşatmak tekrar aynı hevesle ve aynı tutkulu aşkla sarılmak yeniden sevda yüklü bir yüreğe

Gidiyorum

istiyorum" derken, dilim lal olsun istiyorum o anda Çok zor olsa da sensizliğime kucak açıyorum, hiç istemeden

Ağır geliyor be sevdiğim bu ayrılık, canım çok acıyor senden alamıyorum kendimi, o kadar işlemişsin ki artık içime Yüreklerimizle bir bütün olmuşuz, bir bedene bürünmüş benliklerimiz

Severken ayrılmak, meğer nekadar da zormuş

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com