![]() |
Yalandi Her§Ey.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalandi Her§Ey..Yalandı herşey ![]() ![]() Ve bitti seni seviyorum bile diyemeden Gidiyorum şimdi bir ben birde içimdeki sen Özlemlerin sevdam var Ama bana çok uzakLar ![]() Gidiyorum şimdi Gitme desen beni engellesen ve seni sevİyorumu duysam senden ilk ve son ![]() ![]() Son herşey hayatımdaki son nokta ![]() Özlemim sevdiğim sevgimi söyleyemedim Ve gidiyorum şimdi Dilimde eskilerden bir parça ve yüreğimde bir sen Birde tam bilemediğim bir şiir ![]() Ne gece bekler sabahı nede taze ölüyü mezar Benim seni beklediğim kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlayacağım hemde hıçkıra hıçkıra Elimde resmin olmayacak belki Ama yüreğim senınle dolu Gözlerimde gözlerin dolu olacak Ve yarım kalan bir aşkın hikayesi yazılcak son defa ![]() ![]() ![]() Umutlarım yeşermeyecek belki akan son göz yaşlarımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama biliyorum ki bir sen daha olmayacak tutamadığım ellerin ![]() ![]() Bakamadığım gözlerin ile gidiyorum ![]() ![]() İçimde bir sen ![]() ![]() Ve dilimde son sözüm -SENİ SEVİYORUM- ![]() |
![]() |
![]() |
|