|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşk, değilmiş, ezgileri, kırık, mahşerimsin…, sandım, senfonisi |
![]() |
Sen Benim Mahşerimsin… Kırık Ezgileri Bir Aşk Senfonisi Sandım. Değilmiş . |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim Mahşerimsin… Kırık Ezgileri Bir Aşk Senfonisi Sandım. Değilmiş .Sustukça "SeN" OLdum ![]() ![]() Sustukça sen oldum,sen oldukça kendime kaldım,seni buldum ![]() Cezasının ne zaman biteceğini bir hükümlüydüm sende ![]() ![]() Aşkı taşımak tek özgürlüğüm oldu anlamalısın ![]() Bende kendini üretirken yokluğunu aynı boyuta taşımasaydın keşke ![]() ![]() Sen yoksan olmayacaksan ben hangi kimlikle kalkarım ayağa hiç düşündün mü? Yığılıp kaldığım her yerde yokluğun çöküyor gözlerime ![]() ![]() Hayalinle kalmak seni yaşamak,bundandır,yalnızlığı hiç kimse benim kadar sevemez ![]() ![]() Tuhaf bir teslimiyette,yokluğunu yaşıyorum hepsi bu!Yokluğunda seni buldukça yeryüzündeki hiç kimsenin anlayamayacağı bir şölen oluyorsun içimde ![]() ![]() Eridikçe sana karışıyorum,seni sevmek,yaşama ve belki en çok sana direndikçe anlam kazanıyor ![]() ![]() Sen ve sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susmuyorum ![]() ![]() Gözlerimi karanlığa sımsıkı yumuyorum ![]() ![]() ![]() Aşk,yaşamın belirlediği rastlantıların sunduğu yöneliştir,söylemiştim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni şu an yaşamaya ne kadar muhtacım ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamın kırılma noktalarında beni birden bire tek başıma bırakınca sustuysam ve şu an hala susuyorsam onurumdandır ![]() ![]() Ne yapmalıyım?Kadehler dolusu içerek beynimi uyuştursam unuturmuyum bu acıyı?Ama ben böyle bir iflası onaylayamamk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoruldum bebeğim,sürekli ertelediğim bir finale doğru sürekli aynı startlarla başlamaktan bitirmekten yoruldum ![]() ![]() Yine gece ![]() ![]() ![]() ![]() Ben herkesten başkaydım di mi?Herşeyindim senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimde o kadar masumsun ki ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamak sana sığınmaktır,seni sende sevmektir ![]() ![]() Böyle anlarda yokluğun yüzümü kanatan bir ömür çizgisinin adıdır ![]() ![]() Sevdim seni hiçbir ödül beklemeden…Gözlerimi kapatıyorum artık susma vaktidir ![]() ![]() Bir varsın bir yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyorum… Her aşk bir yakalanmadır yaşama söyledim sana, Bilinmedik yenilgiler taşıdım sesimde Aldanmalara yüzüm yoktu sabıkalıydım En çok sana geldim durduk yerde Yasaktı yollarım , aşk bir gidilmez ülkeydi En çok kendi tarihimin kahramanı bile değildim sensiz Ne kadar dirensem o kadar hükümlüydüm sende VE ben hep sana yürüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() Adımı unuttuğum her yerde seni bulmalarımdı beni yaşatan ![]() ![]() Zamansızdım,kimliksizdim,sen yoktun kimsesizdim Biriktirdiğim anlamlara seni katınca anlam buldum yeniden ![]() ![]() Aldanmalara yüzüm yoktu sabıkalıydım Hayatımdan çok en çok seni sevdim… Yokluğunda bile sensin, Çoğalmalar yaşattın bana Sonunda tanıdık bi finalde tekil kalmalarımdı Kuşatmalardan çıkıp gelmeyen bakır tenli bir babaydın ![]() ![]() Ne zaman uzansam uzaklıktın Seni kuşandıkça sen oldum Böylece sen oldukça varlığıma ilişkin her şeyi unuttum Ama her şeyden çok en çok seni sevdim… Herkesin ölümü kendi kıyametidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık ezgileri bir aşk senfonisi sandım Değilmiş Bildim Yanılmadım Yenildim Bütün hayaller darmadağındır şimdi sustum… Kimse sen değil Sen herkes oldun,biraz… Ben değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|