Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dair, sewgiye, söylenmiş, sözler

Sewgiye Dair Söylenmiş Sözler

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sewgiye Dair Söylenmiş Sözler

Sen var ya sen içtiğim sigara gibisin, dumanı hayalin, külü saçlarn, ateşi dudakların,sigaradan tek farkın, sigarayı ben beni de Sen yakıyorsun

Sevsende olur sevmesende,
dönsende olur dönmesende,
görsemde olur artık görmesemde
Bitmeyecek bu yağmur sevdaları

Çok günesler gördüm ; gözlerin hariç,
Çok rüzgarlar gördüm ; saçlarin hariç,
Çok atesler tuttum ; ellerin hariç ,
Hiç kimseyi bu kadar özlemedim ; yalnizca sen hariç

Bir soluk kadar yakın, yıldızlar kadar uzak derler sevgi için Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin ama unutamazsın

Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi değil,özlediğimi bil,hiçbir şey seni sevmek gibi değil
Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnizlığım yanımda sen olmadığındandır

Seni seviyorum kelimesini benden başka, sana kimse söylemesin, yalnız bana sakla dudaklarını, seni benden başka kimse öpmesin

Gittin ama sanma ki yerin dolacak ve senden basşka biri benim olacak Ya bana senin gibi bir sevgili, ya sana benim kadar seven bulunacak
Bir deniz düşün, susuz Bir insan düşün, mutsuz Bir gece düşün, uykusuz Bir bahar düşün çiçeksiz Bir de beni düşün, sensiz

Kirpiklerindeki bir damla yaş süzülürse yanaklarından dudaklarına ve sen o serinliği biriyle paylaşmak istersen, yüzünü rüzgara çevir, ben o rüzgarda olacağım

Bazen en yüksek tepelerden ,uçsuz bucaksız denizlere, bırakmak istiyorum bedenimi sonra düşünüyorum, içimde sen varsın , ya sana birşey olursa
İnsanın yaşadığı cok zor günler vardır, bazen mevsim kara kış, bazen mevsim bahardır, sevecen yüreklerde yaşatılan anılar, sessizce söylenen şarkılardır

Kal benimle sonuna kadar yaşa bu düşleri, düşler biterse yaratırız Kal benimle, ufuklarıma sarıl, güneşlerime, ışığın biterse paylaşırız

Ne zaman bir ressam kristalin yere düşüpte kırıldığı anda çıkardığı sesi çizebilirse, işte sana olan sevgim o zaman biter
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler bu delinin seni ne cok sevdiğini

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel, Herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin

İnsanın idealleri olmalı sonsuzluk gibi, insanın özlemleri olmalı umutla acan çiçekler gibi, insanın "bir tanesi" olmalı bendeki "sen" gibi
Ne içimde seni unutmak gibi bir his var, ne de aklımı körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm, ne de görmeye dayanacak kalbim var

Denizler sonsuzdur ama sevgim kadar değil, güneş ısıtır ama senin kadar değil, herkes seni sever ama benim kadar değil

Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer bana geri dönecek olursan,ya meyhanedeyim ya da tam karşısında
Bütün gün uyuyorum diye bana deli diyorlarBudalalar rüyamda seni gördüğümü bilmiyorlar

Umutlardır insana geleceği bekleten,
gözyaşıdır insana derdini döktüren,
Ağlamak istemezdim sakın yanlış anlama,
Aşktır insani dertli söyleten

Gözlerin nehir,kaşların köprü olsa,tam ortasından geçerken ipler kopsa ve ben yanaklarından süzülup düşsem dudaklarına,beni Öper misin? Yoksa gözyaşı gibi siler misin?
Gökyüzü benim için ağlıyor,Gözlerim ümitsizce seni arıyor,dudaklarım senin ismini sayıklıyor,kollarım seni sarmak istiyor ve kalbim yalnız senin için atıyor

Beni ateşe at vücudum yansın,
sadece kalbimi bırak, çünkü; orda sen varsın

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞEBİLİR,
AMA AŞK ARKADAŞLIĞA ASLA
Kalbim kırık dökük ve de yaralıdır
Tamirat dolayısıyla geçici bir süre
yeni aşklara kapalıdır

CEVAP:
Seni çok seviyorum
diyecek kadar azmı sevdim
İlhan Atasoy

Sevenlerin gözyaşları
deniz olup aktığı zaman
dalgalar sahile şu imzayı atar
seni seviyorumYüksek olur gemilerin direği
yanık olur sevenlerin yüreği

Bir kum bir mutluluk tanesiyse bütün sahiller
senin olsun birtanem

Dünya güzel olsaydı
doğarken ağlamazdık
eğer memnun kalsaydık
ölürken ağlamazdık Yaşamın en büyük dramı
insanların yok olması değil
aşktan vaz geçmeleridir

Hayat gözlerinde yaş değil dudaklarında
kahkaha olsun bir tanem

Sevme sevsinler
aldanma aldatki
kiymetini bilsinler Bir yuva yıkmaktansa
benim gençliğim hayallerim
mutluluğum yıkılsın

En güzel aşk gül gibi açanı,
mutluluk saçanı değil; ayrılıksız olanıdır

Korkunun olduğu yerde
sevgide yoktur İsyan etme gökyüzüne
benim kadar ağlayamazsın

Mazinin üstüne yağsada karlar
hatıralar daima kalplerde yaşar

Bir kerecik gülmek için
mutlu olmayı beklersen
bir kerecik gülmeden ölürsün Ölmek unutulmak değil
unutulmak ölmektir

Aşk bir trafik kazasıdır
en yakın hastane nikah masasıdır

Dökülen yapraklar gözyaşlarınıza
yeşeren yapraklar
umudunuza ortak olsun Bana seni unut dediler
unuttum ama seni değil
unut diyenleri

Dökülen yaprakları gözyaşlarınıza
yeşeren yapraklar umudunuza ortak olsun

Gözlerimden akan yaşlar delilim söyleyen dil masumiyetim sensiz geçen günler şahidim olsunki seni daima seveceğim Bir umut değilmiki bizi hayata bağlayan bir sevgi değilmiki bizi yıllardır ağlatan fakat ayrılık değilmiki sevenleri ölümü tattıran

Hayat bir güldür elbet solacak
sırtıma kara topraklar dolacak
bu cansız yazılar birer hatıra kalacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com