![]() |
Herşey Sadece Gözyaşı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşey Sadece GözyaşıUzaklık hissi veriyor bana duygular, Kaçarcasına bir yarış ![]() Ama nereye veya neden Hep seninle olan hüzün nağmeleri Tekrar tekrar gelip derinliğimde biten Dalıp gittiğimde, yalnızlığa uzandığımda ise Gözlerinle Bir kez daha ![]() Umutsuzca, Acımasızca, Hayallerin eşliğinde yine başlayan ![]() SEN ![]() ![]() ![]() Acı ve sızı var burada Aşkların yok olan büyüsü, Göz göre göre, usulca parçalıyor kendisini Sonra kurumuş tütün gibi dökülüyor, Yavaş yavaş ![]() Kendisine olan saygısını kaybettiğinde Bitiveriyor başka yüreklerde, taze olmak istiyor aşk Genç ve diri ![]() Beslenmek istiyor yeni, yepyeni üzüntülerle, sessizce ![]() Kimseye göstermeden düşüyor damla olarak, Aç kalan kalbinin ta derinlerine ![]() Sonra bir an ben geliyorum aklına Hiç ummadığın bir anda, düşünmediğin bir zamanda ![]() Dünyan buğulanıyor, benim gibi görmeye başlıyorsun Evet Artık senin içinde herşey sadece gözyaşı Bu sözler, hisler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu koca dünyada herşey, sadece ama sadece gözyaşı ![]() |
![]() |
![]() |
|