![]() |
Düşsel Bir Armoni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşsel Bir ArmoniKalabalıklardan geçiyorum Adımlarım bir ileri iki geri Bilirsin bu valsi ![]() ![]() ![]() Zaman hüzün vakti olsa da Gülümsüyorum inadına ![]() ![]() ![]() Anlıyorsun değil mi? Herkesi kucaklamak istiyorum Haykırmak belki de Heyy! Seviyorum ![]() ![]() ![]() Ne Babı-ali yokuşu Ne de Taksim karmaşası yoruyor beni Andy Williams diyor ki; "And I Love You So ![]() ![]() ![]() Yaşlı bir bey gülümsüyor bana Elinde bir buket papatya ![]() ![]() ![]() Uzaklardan sesleniyor gibi Ve Seni seviyorum ![]() Ah kar yağmalıydı şimdi Üşümeliydim, ısıtmalıydın ellerimi İstiklal'in ortasına kardan adam yapıp, kahkahalarla kar topu oynamalıydık Sokak çocuklarıyla ![]() ![]() ![]() Sonra, hep beraber Sütiş'te salep molası vermeliydik Gülüşmeler devam ederken, Sıcacık bakmalıydın gözlerime ![]() ![]() ![]() Anlıyorsun değil mi? Adımlarımızda ki telaşla "Rüzgar Gibi Geçti" için iki bilet almalıydık fitaş'dan Clark Gable ve Scarlet Ohara ![]() ![]() ![]() Büyü gibi, rüya gibi yüreğim avuçlarında Ve Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() Mephisto'da aramalıydık eskimeyen aşkların kitabını Belki bir kitapta biz olmalıydık aşk'a dair ![]() ![]() ![]() Mutlu sonu bir kadeh rakıyla Nevizade'de yazmalıydık Okumalıydın sonrasında masanın üzerinde avaz avaz Bense, hayran hayran seyretmeliydim seni ![]() ![]() ![]() Düşsel bir armoniyle, Kalabalıklarından geçiyorum, Dudaklarımda gülümseyiş,gözlerimde hayalin, Yüreğimde sevdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|