![]() |
Zizil Parmaklım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zizil ParmaklımNe kimseye boyun eğdim Ne Allaha yüzümü döndüm günahtan parçalandı ömrüm günahtan kanadı gözlerim ![]() Ne kimseye ömür verdim ne ömür aldım kimseden sevdim dolu dizgin sadece çimenlere uzanıp seyrederken gökyüzünü yüzünü gördüm maviliklerde ![]() Ne kimseye bir ah ettim ne küfürler savurdum peşinden usulca ve inatla sevdim insanları daha fazla bazılarını utanıp insanlığımdan aşık oldum ![]() Ne kendime suskun sözler bıraktım seslerde ne sustum sesler karşısında dimdik sevdalar gördüm aklıma inat kadınlar gördüm gördüğümü sandıklarımın içinde bir sen usulca sokulup utançla öptün ![]() Şarkılar biriktirmeye başladım parmaklarımın arasında gözlerinin karasında kendime masallar anlattım ![]() Bir tek sen anlamadın söylediklerimi bir tek sen boş diyerek bütün bunlar bi tek sen susturdun kelimeleri ![]() Önce parmakların dokundu dudaklarıma yanan ellerinin arasından dudaklaın parladı ay gibi kapkaranlık gözlerimden dudakların dudaklarıma aktı ![]() Ne bir şarkı ezberleyebildim ne bir şiir senin içinde olmadığın hergün bir zifr senin içinde olmadığın har an bir zehir ![]() Ama sen bunları da anlamayacak bunları da yok sayacaksın |
![]() |
![]() |
|