![]() |
Yalnızlık Değil, Mutsuzluk Ömür Boyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlık Değil, Mutsuzluk Ömür BoyuGeçenlerde Elif'ten (Key) öğrendim; IPSOS?un dünya genelinde yaptığı ?Mutluluk Araştırması?nda dünyanın en mutlu üçüncü halkı Türkler çıkmış ![]() Ama bazı insanlar var ki mutsuz olduklarını söyleyip ?ühühühühü? ağlamaktan, mutlu olmak için çaba sarf etmeye zamanları kalmıyor ![]() ![]() Bazılarının, kolaylıkla mutlu olabilmek için her türlü imkanları varken içinde kayboldukları büyük mutsuzluğun derinliği insanı ürkütüyor ![]() Mutluluğun emek isteyen bir şey olduğunun fark edilmemesi ise beni çok üzüyor ![]() Zaten ben artık bazılarının gerçekten mutlu olmak istemediklerine de ikna oldum ![]() ![]() Mutluluk o kadar onların dışında, o kadar onlardan uzak bir ?şey? ki, ?mutluluk?la başlayan hiçbir cümlede kendi isimleri geçemiyor ![]() Mutsuzluğa kodlanmış birini ancak anlarda mutlu edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk misali binbir tarifi var gibi görünse de mutluluk tamamen insanın mutlu olmak istemesiyle ilgili bir şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ?Mutluluğun gözü kördür, Yalnızlık sağır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorgulamak, kendisine denk olanı aramak normal de kendi elleriyle kendi mutluluğunu engellemek çok acı ![]() ![]() ?Acaba mı?? dediğiniz insan için ne kadar emek verdiğinizi sorgulamakta aman geç kalmayın da ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|