Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendimi, unutmak

Seni Ve Kendimi Unutmak

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Ve Kendimi Unutmak

Hayatta en zor şeyi sorsalar bana unutmak derimZamanı unutmak,geçmişi unutmak,sözleri,sevinçleri Seni unutmakKolay kazanılmaz sevgiler ama kolay kaybedilirmiş vefasızlığın pençesindeBunu anlamam için bedel ödemem gerekiyormuş meğerUykularımı bölmem gerekiyormuşHerkes uyurken seccademi ıslatmakUnutmak vefasızlıktır diyenler unutulmanın acısını yaşamışlarmıOysa unutmak istediğim öyle çok şey varkiGeçen her zamanın ardından buğulu gözlerle bakıyorum geriyeBir sessizlik kovalıyor beni adımlarını duyamadığımUnuttum sandığım onca acının sessizliğidir gelen…Direnmek mi kimeKollarını açıp esen her türlü rüzgarı tebessümle karşılamak mı cesaretYoksa pişmanlıkların seronomisini bir başka zamana taşımak mıÇevrene gülen gözlerle bakarken kim farkına varır içindeki depremlerin büyüklüğünüHer mevsime kırgın yaşamakMesafelere inat koşmakGecenin hiç bitmeyen vefabilir dostluğuna bırakıyorum ağıtlarımıHüzünlerimi…Hatıralarımı… Değişen her şeye inat bir kır çiçeği kadar taze sevgimKırağı vurmuş gül kadar hüzünlüÖlüm bile yetmiyor artık bu anaOysa ölmek bu olsa gerekBakışlarım alemler dolaşırken gözlerim gözlerinden başkasını unuttuBir çocuk ürkekliği ile başlıyorum güneBoynu bükük kırılganZamanın beni bekleyen bir köşesinde bir sürü yıkıntıların korkusuyla yaşamakHayat denen elbiseyi eskitiyorum yaralanmış mısralarlaHiç yokmuşum gibi davranıyorum farkedilmemek içinSessiz gecelerde yüreğime vuran sen gibi hüzünlerin sesini biriktiriyorum özlemlerimeNeden demeye korktuğum onca hatıradan kaçarcasına yaşıyorumSuçlu aramaya kalksamda hep kendimde aradım bir suçuluyu çünkü seni suçlayamayacak kadar seviyordum Unutmak istiyorum Eylül gibi esen zamanın kırık dökük adımlarını unutmakSessiziğimi boğan sessiz çığlıklarımı yutkunarak başımı kaldırıp ötelere bakmak Her tercih bir vazgeçişse eğer; benim tercihim hep Sen oluyorsunMesafeler uzun,hasretler gurbete düşmüşDilimde okakşarkıları,yüreğimde sevdanın damlaları ve ben vahalara tutsak Hayat adın geçince anlam kazanıyorNereye baksam sen oluyorsun gözlerimin en uç noktasıRuhumun paramparça olmuş yamaçlarında hala isminin derin ve sırlı ıssızlığını yaşıyorum Ve… Yokluğunhiç alışamayacağımı biliyorumHer mutluluk acımın gölgesinde tüllenecekVe ben seneler geçsede hüzünleneceğimAcılarım yansımayacak güleç yüzümeBen seni hep seveceğim inci tanem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com