![]() |
Sen Benim İçin Vazgeçilmezsin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Benim İçin VazgeçilmezsinBu kadar çok sevebilir misin ![]() Hava gibi ![]() ![]() Su gibi? Yaşamak gibi sevebilir misin ![]() ![]() Ben var ya ![]() Sabah gözlerini açınca yaşıyor muyum diye Düşünmeden önce seni ne kadar özledi mi düşünüyorum ![]() ![]() Saplantı yüreğimin ortasında kocaman bir arzu ![]() Aşkın ise volkan misali patlıyor içimde ![]() ![]() Sevgin büyüdükçe büyüyor sarmaşıklar misali sarıyor Bütün benliğimi ![]() İçimi kemiren şüpheler ,sabırsızlıklarım, Cevapsız kalan sorularım ![]() Benden çok uzak olmana dair düşüncelerim bile, Bir nebze de olsa sevgimi küllendirmiyor ![]() Sevgin bütün hatalarını kabullenmektir ![]() Sonsuz bir güç veriyor yaşama dair bana O uzakta olsa ,yakın da olsa fark etmez ![]() Bana ait olduğunu ,beni sevdiğini bilmek Onu beklemek tutku ile ![]() Onu yaşamak sonsuzca ![]() Sevgi güvenmek tir ![]() Sevgi yücelmek tir ![]() Sevdiğimiz şarkıyı defalarca dinleyip Sana olan aşkıma bin anlam katıyorsa ![]() Dalıp dalıp gidiyorsam hayallerime Şerefine kadeh kaldırıp,başım dönüyorsa ![]() Bu kadehimdeki meyden değil ! Kalbimdeki sana olan aşkımdan ![]() Saniyeler dakika,dakikalar saatler kadar uzuyorsa ve sana geleceğim anı bekliyorsam aşkımın tutkusuyla coşuyorsam ve o coşkuma karşılık alacağımı biliyorsam sen benim için vazgeçilmez olmuş Tek korkum Bir gün sesini duyamamaktan ![]() Sana doymadan ,doyamadan Bana elveda demenden Seni bir daha görememekten Hepsinden ötesi Bu sevgiyi kaybetmekten korkuyorum ![]() Biliyorum ki ![]() ![]() Sevgi yanlış yapmanı engeller ![]() Kalbin seni hep doğruya götürür |
![]() |
![]() |
|