![]() |
Güçlü Değilim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Değilim...Şimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam ![]() ![]() ![]() Anlatabilsem keşke ![]() ![]() ![]() Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de ![]() ![]() ![]() Ayrılığın bıraktığı hüzün izleri varken içimde, susmayan kalemim; konu sen ve sevgin olunca nasılda susuyor ![]() ![]() ![]() Hâlbuki en çıldırmış sevgi satırlarını bırakması lazımken tarihe; sus-pus oluyor ![]() ![]() ![]() Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de ![]() ![]() ![]() Ben en iyisi sana sensizliği anlatayım ![]() ![]() ![]() Gözünde ki gülüşü görmeden yaşamak; Tüm gülüşleri kefene sarmaktır ![]() ![]() Varlığını inkâr edip, görmezden gelmek; Hayatı saymamaktır ![]() ![]() Ve seni üzgün görmek, Kanser bir hasta gibi acı ve sancı çekmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey benim dilsizliğimin çığlığı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın yazımdaki en güzel iz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerimin ötesi ![]() ![]() ![]() Kıyamette bile el ele olacağım seninle ![]() Bende; seni anlatacak daha fazla kelime yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O öpülesi yüreğini, sevilesi yüreğini, Hakk? ın huzurunda Bir daha hiç kırmamacasına, Ömrümün yettiği kadar el üstünde tutmacasına ve yaşadığım hayat boyunca seni mutlu etmek üzere Emanet alıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam ![]() ![]() ![]() Yazmak istemeyişimi anlatsam ![]() ![]() ![]() Anlatabilsem keşke ![]() ![]() ![]() Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|