Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değilim, güçlü

Güçlü Değilim...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Değilim...

Şimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam

Anlatabilsem keşke

Seni anlatabilecek kadar güçlü değilim belki de

Ayrılığın bıraktığı hüzün izleri varken içimde, susmayan kalemim; konu sen ve sevgin olunca nasılda susuyor

Hâlbuki en çıldırmış sevgi satırlarını bırakması lazımken tarihe; sus-pus oluyor

Ben en iyisi sana sensizliği anlatayım

Gözünde ki gülüşü görmeden yaşamak;

Tüm gülüşleri kefene sarmaktır !

Varlığını inkâr edip, görmezden gelmek;

Hayatı saymamaktır!

Ve seni üzgün görmek,

Kanser bir hasta gibi acı ve sancı çekmektir Göğsünün tam orta yerinde Allah?a el açıp ?al beni buradan? diye yalvarma sebebidir

Ey benim dilsizliğimin çığlığı Gözümün gören bebeği Düşüncelerimin yol göstereni Ruhumun eşi Kaderimin en yaşanılası olanı

Alın yazımdaki en güzel iz Karanlığımın gölgesi Aydınlığımın perisi Özümün, varlığımın, yaşamamın en değerli sebebi

Hayallerimin ötesi

Kıyamette bile el ele olacağım seninle

Bende; seni anlatacak daha fazla kelime yok! Dile gelemeyen binlerce melek var şimdi yanımda Sana; bendeki seni anlatamazlar

O öpülesi yüreğini, sevilesi yüreğini,

Hakk? ın huzurunda

Bir daha hiç kırmamacasına,

Ömrümün yettiği kadar el üstünde tutmacasına ve yaşadığım hayat boyunca seni mutlu etmek üzere

Emanet alıyorum Allah?ın emaneti saydım seni!

Şimdi sana neden seni yazamayışımı anlatsam

Yazmak istemeyişimi anlatsam

Anlatabilsem keşke

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com