![]() |
Sana Sukütumu Hediye Ediyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Sukütumu Hediye Ediyorum...Sana Sukütumu Hediye Ediyorum ![]() ![]() ![]() Acılarımın uçsuz bucaksız diyarlarından yazıyorum sana bu satırları ![]() ![]() ![]() içimde birikmiş o kadar sancı var ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() söylenmemiş sözlerim bir çığ oluşturdu içimde ![]() ![]() ![]() hangi boşluğa dalsa gözlerim resmini çiziyor ![]() ![]() ![]() ne vakit şiir yazmaya niyetlensem varlığımın katili hayalin peşimde dolanıyor ![]() ![]() ![]() boğazımı ha sıktı ha sıkacak ![]() ![]() ![]() sessizliğini dinliyorum ![]() ![]() ![]() sen şuan kimbilir neredelersin ![]() ![]() ![]() bense medet umuyorum geçen günlerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu yaranın hiç dinmeyeceğini yeni fark ediyorum ![]() ![]() ![]() Simsiyah boğucu perde gibi yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yokluk kötü şeymiş bunu anlıyorum ve lanet olası şarkıların nasıl can yaktığını ![]() ![]() ![]() gözlerim dalıyor otobüslere ![]() ![]() ![]() söylesene yar ne zaman geleceksin söyle de en güzel halimi giyineyim sade ve yalın sende bana en güzel halinle gel hani o çok sevdiğim gülüşlerinle ![]() ![]() ![]() yar özleminle boğuluyor bu yürek ![]() ![]() ![]() birgün daha bitti işte ![]() ![]() ![]() seni bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() yüreğime söylediğim yalanların son kullanma tarihi geçiyor ![]() ![]() ![]() Öyle özledim ki gülüşünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() asıyorum boynuma sensizlik iplerini ![]() ![]() ![]() sana sükutumu hediye ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() zamanın akrebine mi saklandın yoksa yelkovanına mı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() getirmiyor seni zaman ![]() ![]() ![]() ve anlıyorum sen en çok beni bekletmeyi seviyorsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|