![]() |
Chat'den Aşk Örnegi:/:( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Chat'den Aşk Örnegi:/:(Bir gün bir kız chat´ten bir oğlan ile tanışır ![]() ![]() ![]() Her gün okuldan geldikten sonra bilgisayarın başına geçer ve oğlanın gelmesini bekler ![]() ![]() Bütün gün onu düşünür, eve gitmeyi sabırsızlıkla bekler ![]() ![]() Bir gün var gücünü topla¤¤¤¤¤ bilgisayarın başına geçer ve e-mail ile bir aşk mektubu yazmaya karar verir ![]() "Ercan, senden kaç zamandır hoşlanıyorum, ama bunu sana bir türlü yazamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ercan Seni seviyorum ![]() Ardından 5 dakika geçmez e-maile cevap gelir ![]() ![]() ![]() Kız adeta şoka girer ve kendine 10 dakika gelemez ![]() Kendine geldikten sonra bir kere daha açıp maili bir kere daha okur ![]() Aynen şu cevap gelmiştir: "Aylin, ben seni sevmiyorum, benden uzak dur ![]() Kızın gözlerinden yaşlar akmaya başlar, gözü yaştan bir şey göremez olur ![]() ![]() Bir ufak not bırakarak tüm hapları yutup bilgisayarın başında ölür! Notta şunlar yazar: "Ben sevdim ama sevilmedim ![]() ![]() ![]() Akşam kızı ölü halinde bulurlar, annesinin birden gözü bilgisayara takılır ![]() Bir e-mail!!!! Ercandan!!!! Ercan şu maili göndermiş: "Aylin senden çok özür diliyorum, benim ufak kardeşim sana bu saçma maili göndermiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|