![]() |
Melekler Duymuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melekler DuymuyorMelekler duymuyor sesimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yine heryerde sessiz gözyaşLarım ![]() ![]() İnancım kaLmadı benim ![]() ![]() ![]() ve sessizLik hakim geceme ![]() ![]() ve sensizLik ![]() ![]() ve ben ağLıyorum hergeceki gibi ![]() ![]() ![]() ![]() gözyaşLarım akıyor içime ![]() ![]() ![]() ![]() ve yüreğim bitik ![]() ![]() ![]() içime akıtıyorum ben gözyaşLarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ve sen yoksun yanımda yine ![]() ![]() ![]() bak !! hayır yanakLarımda arama yaşLarı, gözLerime bak ![]() ![]() ![]() yüreğime bak usuL usuL ![]() ![]() ve uzat eLini bir boşLuğa yokLa biraz etrafı ![]() ![]() ne hissediyorsun ![]() ![]() hayır gördüğünü değiL hissettiğini anLat bana ![]() ![]() ![]() ve hissedemedikLerini ![]() ![]() ![]() bir deniz göz rengin ![]() ![]() sonbahardaki yaprak saçLarın ![]() ![]() ![]() yağan yağmurda bakışLarın ![]() ![]() ve eLLerin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayır gördükLerini değiL,hissettikLerini öğrenmek istiyorum ben ![]() ![]() ![]() bu ve bunun gibiLer ![]() ![]() ![]() oysa ne çok söyLeyecekLerim vardı sana ne çok isyanLarım ve ne çok sawaşLarım vardı yarıda bırakıp kaçtığın ![]() ![]() ![]() rövanşını yapacağımız turnuwaLar vardı binLerce ![]() ![]() ve en büyüğü benim yüreğimdeki senin yüreğindeydi ![]() ![]() ![]() topLamı sıfır veren biz'in çıkanından ben kaLıyordum ![]() ![]() ve yüreğim bitik ![]() ![]() kaç gece indirdim yıLdızLarı yeryüzüne ve kaçgece sakLambaç oynadık senLe ![]() ![]() ![]() ben hep eb'e oLuyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sobe yapıp gidiyordun bir eLweda biLe demeden ! ne ben görebiLiyordum seni nede sen beni ![]() ![]() ![]() oysa ![]() ![]() oysa ne çok oyunLar biLiyordumda korkuyordum söyLemeye ![]() ![]() ![]() beLki bunLarda çekip gidersin diye ![]() ![]() ve ne çok sessiz gözyaşLarı biriktirdim içimde ![]() ![]() deniz oLdu şiştim,,şiştim ![]() ![]() ![]() sen beni beyenmez oLdun ben daha çok şiştim ![]() ![]() ![]() bi sen sağLam kaLdın içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve gittin ![]() ![]() ![]() oysa neçok ağLadım yokLuğunda ![]() ![]() sana farkettirmeden ![]() ![]() ![]() ve sensizLiğin daLgasına inat bir damLa gözyaşı dökmeden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|