![]() |
Artık Tüm Gelişlerine Yabancıyım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Tüm Gelişlerine Yabancıyım....Koştum ![]() ![]() ![]() Delicesine,yetişircesine ![]() ![]() ![]() Dişimi tırnağıma takıp,tüm engelleri aşıp Sana gelircesine Sana koştum ![]() ![]() ![]() Oysa taşlar bile durup durup önüme çıkıyordu Her köşede biri ket vurmak için beni bekliyordu İnanırmısın ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar bile esmiyordu! Koştum ![]() ![]() ![]() Sonuç? ![]() ![]() ![]() Sebep? ![]() ![]() ![]() Zaten aşk delilik değilmiydi Bunca sene yanlışmı öğretildim? Gözünü kapatıp saçma bir cesaret katmaktı hayata ![]() ![]() ![]() durup dururken gülmekti,ağlamaktı sabaha kadar uyur-uyanır dolanmaktı evin içinde ![]() ![]() ![]() Her şarkıdan satırlar ezberlemek uygun sözleri benimsemek ![]() ![]() ![]() ve bitmez sanmak herşeyi, gitmez sanmak sevdiğini ![]() ![]() ![]() Yinede koştum ![]() ![]() ![]() Dur desem ne farkederdi? Gitmezmiydi? Gözleri bir daha bedenimin her hangi bir köşesine değmezmiydi? Ardın sıra takılı kaldı gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() Çekemedim önce alışık değilim vedasız gidişlere dağıldım,parçalandım hücrelerime Yaş döktüm,kan döktüm gözlerimden içimden ![]() ![]() ![]() Neye,kime hiç düşünmeden Belki ben sana hiç koşmadım Belki ben sana hiç ağlamadım Ne bileyim ![]() ![]() ![]() ![]() Belki ben sana hiç aşık olmadım Sen giderken bir elvedaya razıyken Artık tüm gelişlerine yabancıyım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|