![]() |
Aşk'tım..Aşık'tım..Vaz'geçebilirdim..Geç'ti m |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk'tım..Aşık'tım..Vaz'geçebilirdim..Geç'ti mGitmelere dönüyordum Nice seller götürüyordu Yaşanmışlıklarımı beraberinde ![]() Bir ana sığdırdığım Bin ömür hayatım ![]() Vazgeçmek aşkın kendisiydi Ben seni değil Aşkı sevmiş Vazgeçmeyi kabullenmiştim ![]() ![]() ![]() Şimdi güncemde bana kalan Sensiz yokluk İçimde eriyen İçimde eriten İçimi sarsan senden bana kalan bir ömürlük alıntılar ![]() ![]() ![]() Ben seni kimseler olmadığı için değil kimse olamadığın için sevdim ![]() ![]() Ellerimden tutmayabilirdin ![]() ![]() herşeyi bildiğin gibi ![]() ![]() ![]() Sen beni gizli seviyordun bense en aşikarlığındaydım sevdamın ![]() ![]() ![]() Bu senden kaçmak değil bu içimde yitirdiğim kendimdendir ![]() ![]() ![]() Aşk için şimdi senden geçiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen adını bana acı ile öğreten ![]() ![]() Adını biliyorum Adını öğrendim Adın Aşk ![]() ![]() ![]() Suretinse bir yokluk ![]() Suretinse unutulmaya mahkum Suretinse hiç yaşamamışlığım Aynaların aksinde ![]() ![]() ![]() Yoklukla barışmayan ruhum varlığına inandığı günlerde seni tanıdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüyalarımda gördüklerim aynadaki ters iz düşümleri gibiydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gecenin en son noktasında kendimden yitiyor sana doğamıyorken senin aşk’ında kayboluyordum ![]() ![]() ![]() Bizimkisi suretsiz bir Aşk’tı ![]() Sen beni bende seni tanımıyorduk ![]() Tanıdığımda ise Aşk’ın vazgeçmek olduğunu hatırlamak bana düştü ![]() ![]() ![]() Sen kendini karanlıklar olarak nitelerdin ![]() ![]() ![]() Sen ben de seni ben de sen de beni görüyorduk ![]() Aynalar yalancı Aşk ise gerçekti bize ![]() ![]() ![]() Susmalarının ardında saklanan sen aslında seni yansıtmıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi biz; bir birini tanıdığı kadar birbirine yabancı İki insan iki Adı konulmamış bir duyguyuz ![]() Aşk’tım Aşık’tım (Vaz) gecebilirdim Geçtim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|