![]() |
Gizemli Geceler Dolusu Hasret İçtik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gizemli Geceler Dolusu Hasret İçtikBu geceydi zaman, hatırlıyorum bardağımda sen vardın sıcacıktı zaman geçmesine rağmen fincanım ve her zamanaynı kalp atışı vardı yüreğimde ![]() Gizemli geceler dolusu hasret içtik bu gece ![]() Hüznümüz yüzümüzden yansıyordu, penceremizden ise ışık ![]() ![]() Sonbahar yağmurlarına aldırmadan yürür oldum deli gibi sokaklarda ![]() Arkadaşım hasta olacaksın diyor, ben aldırmıyorum ![]() Yürümek hoşuma gidiyor “sensiz ![]() ![]() Islanmak da ![]() ![]() Ne yapsam bilemiyorum bazen Uyuyamıyorum yazıyorum sana her gece ![]() ![]() Yazmak hoşuma gidiyor sana ![]() ![]() Hasret vardı ya, işte o gitmiş ![]() ![]() Bitmiş dediler, inanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğimden seni silemeyene kadar ![]() ![]() Kapıyı o kadar araladım, gelmedin ![]() ![]() yazılar yazdım sana gece boyunca, gelince sana okumak isteyeceğim ![]() ![]() Bir kerece baktı geçti bana, bakışı canımı yaktı ![]() ![]() her gece ağlar oldum ![]() ![]() Bulutlar küstü bana, benim kadar ağlayamadıkları için ![]() ![]() Dün gece ise çok ilginçti ![]() ![]() Ben ağladım, bulut ağladı ![]() ![]() Ağlaşıp durduk, yanışıp durduk dün gece ![]() ![]() Sabaha bir tek bulut göremedim gök yüzünde ![]() ![]() Küstüler bana, belki de bu acıya dayanamayıp intihar ettiler kim bilir… Sıcak çayım gibi soğuk anlarımda içimi ısıtan bir sevdan vardı ![]() ![]() Bana ters düz bakan ve ilginç gülümseyen bir yüzün ![]() ![]() Sonra saatler süren telefon konuşmamız, ben sana şarkılar söylerdim, sen ağlardın ![]() Sonra ben susardım, ağlardım ![]() ![]() ama ağladığımı sen duymazdın ![]() Taş kalplisin derdin, ben içime atardım ![]() ![]() Duygusuz derdin, ben içime atardım ![]() Gözyaşlarım kalbimde dolup taşardı ama sen görmezdin ![]() ![]() Hissetmezdin ![]() ![]() şimdi apayrı dünyalardayız ne senden haber alabiliyorum, ne de seni doyasıya görebiliyorum ![]() ![]() hani o aldırmadan geçişin varya yanımdan, beni hiç mi sevmedi diye düşünür oluyorum ![]() ![]() Gizemli geceler dolusu asret içiyorum bende; müslüm baba eşliğinde hemde ![]() ![]() Bir umutsuz kar tanesi gibi oluveriyorum nereye gideceğimi bilmeden, deli dolu iniyorum gökyüzünden aşağı kim bilir hangi mevsimsiz iklimlere can olacaktım ![]() ![]() Derin hisler döşedim can damarlarıma ![]() Belki gelirsin diye; özgür dağlara kazıdım adını ![]() ![]() Hoşçakal birtanem ![]() Gelince ben olmayabilirim ![]() |
![]() |
![]() |
|