![]() |
Hüzün Yağmurlari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzün YağmurlariHüzün Yağmurları Yağmur yağıyor birtanem ![]() Gökler! Sensizliğime ağlıyordu bu gece ![]() Rüzgar, dalga dalga esip, yağmuru yüzüme! Hüzünlü bir gecenin, sensizliğine! İnen bir, şamarı gibiydi damlalar ![]() Bu gece! Bitmez bir sonsuzluk içindeydi ![]() Gecelerime ışık tutan, ay ışığım! Sen yoksun ![]() Umutla yarına yürüdüğüm sokaklambalarının! Cılız ışıkları altındaki, bu kaldırımlarda ![]() Sadece ben ve hüzün yağmuru vardı ![]() Islanmıştım, sırıl sıklam! Çaresizce yürüdüğüm bu kaldırımlarda ![]() Kim bile bilirki, yüzümdeki bu damlaları! Yağan yağmurdanmı? Yoksa, yüreğimin sensizliğine Gözlerimin akıttığı yaşlardanmı? Bu yağan bir hüzün yağmuruydu ![]() Senden veda edercesine rüzgar ! Hüzün ekiyor gözlerime ![]() Gözlerim ağlıyordu bulutlarla Sensizliğine! Bu gece’de, hüzün yağmuruyla |
![]() |
![]() |
![]() |
Hüzün Yağmurlari |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzün YağmurlariHüzün yağmurlarda Yürüyorum ben, Yalnız caddelerde, Yolun sonundamısın sen Başındamı beklemekte Hüzün yağmurlarında Yürüyorum ben Özlemler kırmızı valizleri ile Otobüs beklemekte Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Saçlarım uzuyor zifiri karanlık Gölgelerden eller çıkıyor Ürperiyorum Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Çocuklar beliriyor Boy boy rengarenk Ceplerinde gök kuşakları Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Özlemler binmişler otobüslere Kadınlar beliriyor pencerelerde Özlemler, Hangi kadına kim bilir kimi götürmekte Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Yalnız caddelerde Ağaçlar beliriyor Dallarında güneş ışıkları Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Yolun sonundamısın sen başındamı Beni beklemekte, Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Bebekler beliriyor Beyaz tombul bebekle Umutları ellerinde Hüzün yağmurlarında yürüyorum ben Yalnız caddelerde |
![]() |
![]() |
|