![]() |
Unuttur Kendini Bana.. Git!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unuttur Kendini Bana.. Git!..Ruhum bir karanlıkta ![]() ![]() Amansız bir boşlukta ![]() ![]() Kalbim ağrıyor!! ![]() ![]() ![]() Anılar sırtımda bir yük ![]() ![]() ![]() Sensin hala kahreden beni!! ![]() ![]() ![]() Ah bir çıksan benliğimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umutla attığım her adımda karşımda çıkmaz duvarımsın ![]() ![]() Neden? neden hala rüyalarımdasın!!!!? ![]() ![]() Zorlanıyorum severken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaralarım hep taze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meğer nasıl sevmişim seni!! ![]() ![]() ![]() Darbelerinle yıksanda hayallerimi!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söyle nasıl bu hale getirdin beni!! ![]() ![]() ![]() Kaç yıl geçti sen evlenip gideli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Esirim sana hala!! ![]() ![]() ![]() Git lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onurla dik tuttuğum başımı omzuna yaslayamadım hiç ![]() ![]() Git lütfen! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omuzlarım eğilmedi karşında hiç ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek başına bırak yüreğimi ![]() ![]() ![]() Yalnızlığı mı özlet bana git! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her misafir bir gün gitmeye mahkumdur ![]() ![]() ![]() Misafir bile olamadığın yüreğimden git lütfen! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acabalar eskimeye yüz tutmuşken terk et beni ![]() ![]() ![]() Bir hayalle sevişmelerim çürüttü beni ![]() ![]() ![]() Hayallerim çürümeden git! ![]() ![]() ![]() Kaygısızdın sırtıma vururken hançeri ![]() ![]() ![]() O hançerle seni yaralamadan git! ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü kıyamam sana ![]() ![]() ![]() Sana nefret beslemeden terk et benliğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkılar seni söylüyor hala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Terk etmeden bu diyarları ve küsmeden şarkı sözlerilara ![]() ![]() ![]() unuttur kendini bana ![]() ![]() Git ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|