|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aqliyordum, qeldin, tam, zamansiz, ßende, ßiraz |
![]() |
Zamansiz Qeldin ßiraz ßende Tam Aqliyordum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zamansiz Qeldin ßiraz ßende Tam Aqliyordum.![]() Sen gittiğinde bi çok şeyde senle gitti;Mutluluğum GülüşlerimSevişlerim Sana olan aitliğim ve hayatımı hayat yapan bi çok şey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seveceğini bilseydim Yalvarır sana 'Ne olur dön !' derdim Döneceğini bilseydim Yoluna milyonlarca gül sererdim ![]() ![]() Yüreğini yeniden yüreğime katıcağını bilseydim;Yine Deli'n olurdum!Senin olurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamansız geldin biraz Bende tam ağlıyordum ![]() Elimde bavulum Burdan çekip gidiyordum ![]() Yanımda bana aldığın; Ufak oyuncağım ![]() ![]() ![]() Sorma ![]() ![]() ![]() Sen Anlamazsın Son aşkım olacaksın ![]() ![]() Yaralarımla başa çıkmayı öğreniyorkenGiderken götürdüklerini yerine zamanla koyup eksklerimi kapatıyorken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canımdan kopuyorsun Geceler uzadıkça gündüzü yokettim ![]() Sana anlatamasamda ; Gururumu hapsettim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi arkamı dönmeden gidiyorum ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|