|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bedelini, günahimdin, masum, yüreğimle, ödediğim |
![]() |
Bedelini Yüreğimle Ödediğim En Masum Günahimdin ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bedelini Yüreğimle Ödediğim En Masum Günahimdin ...Varlığın acı veriyor olsaydı bana; Seni ölümüne sevmez, Gelmeyeceğini bile bile seni beklemezdim hala ![]() Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili ![]() ![]() ![]() Mevsim, sonbahara akarken ben de sana geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmadan sevgili; gittin diye meteliksiz bir intiharın ayakuçlarına boynunu büken bir kukla olmadım hiçbir zaman ![]() Gittiğin gün kansız ve acımasız bir ihtilalin demir kelepçeli zamanlarından kaçıp sen diye ipsiz uçurumlara sığındım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğin günden beri tek bir kelime konuşmadık seninle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bulamadım seni ![]() Yüreğimin derinliklerinde ![]() ![]() Aldığım nefeste, hayata bıraktığım her gülüşte seni aradım ![]() ![]() Ucube binaların nemli duvarlarına dayanıp sana ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gitmiştin beni “ sensiz “ bırakarak ![]() Gitmiştin aramızda yaşananları bir kibritle zamansız yakarak ![]() Ama gittin diye hiçbir zaman unutmadım seni ![]() Yokluğuna inat yaşattım seni ![]() Gittin diye bir ikindi vakti kefensiz satırlara gömmedim seni ![]() Seni “ sen “ diye sevdim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni hep " aldığım nefes " bildim ![]() Yüreğime dokunduğun için, yarım bir adamı sevginle tamamladığın için sevdim seni ![]() ![]() ![]() Sen bana “ bir ömür “ uzakken ben sana bir nefes kadar yakınım sevgili ![]() Gelmeyeceğini bile bile ben hala seviyorum seni ![]() Gün gelecek, Adımı unutmak zorunda kalacaksın Puslu gecenin yorgun sabahında ![]() Bir kibrit çakıp yaşananlara, Tek tek yakacasın benli hatıraları Ömür defterinin en masum günahında ![]() Duvarlarında asılı takvimlerden düşen Bir gün gibi, Ağladığında yüreğine gömülen Bir hüzün gibi Yavaş yavaş eriyeceğim dudaklarında ![]() Ama ben sana inat, Yokluğuna inat, Bedenimle közleneceğim günahlarında ![]() Seni benden alan kadere, Tek bir kelime etmeden Seni içimde yaşatacağım ![]() Çünkü sen benin; “ Bedelini yüreğimle ödediğim En masum günahımdın… ![]() |
![]() |
![]() |
|