![]() |
Ay İşığı Yok Benim Gecelerimde.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ay İşığı Yok Benim Gecelerimde..Hayatta dokunamadığım anları çiziyorum beynimde birer birer ![]() ![]() Ellerimi birbirlerine ulaştıramadığım anları ![]() ![]() Sevgimi, hüznümü yazıyorum,bir de sana olan aşkımı ![]() ![]() Kalbimi iniltilerini duyuyorum ![]() ![]() Dur diyorum, yeter artık, dur ![]() ![]() ![]() Bilinmezlerde kaybolmusum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savasim kendimle ![]() ![]() ![]() ![]() savasim sevgimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() savasim "o"nla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askimi aldim gidiyorum uzaklara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ölüyorum galiba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ay ışığı yok benim gecelerimde ![]() ![]() Bir ben ![]() ![]() ![]() ![]() Birde yıldızsız gece ![]() ![]() ![]() Sensizliği unutmamak lazım bir de ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|