Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gecelerimde, işığı, yok

Ay İşığı Yok Benim Gecelerimde..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ay İşığı Yok Benim Gecelerimde..

Hayatta dokunamadığım anları çiziyorum beynimde birer birer

Ellerimi birbirlerine ulaştıramadığım anları

Sevgimi, hüznümü yazıyorum,bir de sana olan aşkımı

Kalbimi iniltilerini duyuyorum

Dur diyorum, yeter artık, dur

Bilinmezlerde kaybolmusumEtrafim sessiz,kulagim sanki sagirduymuyorumİcime kapanmisim,sadece kalbimin atislarinı duyuyorumhissediyorum

Savasim kendimle

savasim sevgimle

savasim "o"nlabilinmeyinimle

Askimi aldim gidiyorum uzaklaraEtrafimda biraktigim onca seyi es geciyorum Bosveriyorum bundan önceki hayatimiSadece sana ve sensizliğe adiyorum kendimiYollara düstügüm andan itibaren bir aci kapliyor her bir yanimipismanlikmi bubelirsizlikmi

Ölüyorum galibaSenin varligin bana mutluluk verdigi kadar acida veriyorhissedemiyorumyolun sonunami geldim hic farketmeden

Ay ışığı yok benim gecelerimde

Bir ben Karanlıklar prensesi

Birde yıldızsız gece

Sensizliği unutmamak lazım bir de

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com