|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dünyaları, için, tuttun, yakacaktım, yaktın |
![]() |
Ben Ki Senin İçin Dünyaları Yakacaktım Sen Tuttun Beni Yaktın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Ki Senin İçin Dünyaları Yakacaktım Sen Tuttun Beni Yaktın..Gittin işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşamıyorumkızamıyorumsoramıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜM SÖZLERİM KÜSKÜN SANA ![]() ![]() Gittiğin o günardından yüreğimdeki güneşin batışını izledim suskunca ![]() ![]() ![]() ![]() SUSKUN KELİMELERİMİ DUYARDIN YA HANİ ![]() ![]() Nasıl oldu da yüreğim çığlık çığlığa ardından ağlarkeno ölümcül yıkımı görmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMA SEN BENİ BIRAKMAZDIN Kİ ![]() ![]() Sen bu yalan dünyada gerçek kalan güzel bir şeydin hani ![]() ![]() ![]() HAYATA DAİR VAR OLAN HER ŞEYE ANLAM VEREN ![]() ![]() Seni sevmek hayatı anlamaktı aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerine bakmak varlığı meçhul bir okyanusun ortasında bulmaktı ![]() ![]() Ellerini tutmak bir ana kucağı gibi güvende hissetmekti ![]() ![]() Sana sarılmak ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyi yok sayarak bir mucizeye inanarakölürcesine sana tapmak ![]() ![]() ama ben; YOKLUĞUNU KABUSLARIMDA GÖRÜRKEN BİLE ÖLÜRDÜM ![]() ![]() Ve sen gittin ![]() ![]() Umutlarımıhayallerimimutluluğumuhayatımı elimden alıp gittin ![]() ![]() BENİ BENDEN ALDIN ![]() ![]() ![]() ![]() Ardında bir enkaz bırakarak gittin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UNUT DEDİN ![]() ![]() Evet unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEVME DEDİN ![]() ![]() Evet sevmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi kim bilir nerdesin ![]() ![]() ![]() ![]() KİM SEVDİ SENİ BENİM KADAR ![]() ![]() ![]() ![]() Yerine kimseyi koyamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYATIN TÜM KÖTÜLÜKLERİNİ ALT EDEN BİR AŞKI BULMUŞTUK YILDIZLARDA ![]() ![]() Senden sonradökmedim yüreğimi kimsenin gözlerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gittin ve ben kaderin bu oyununa susabildim sadece ![]() Anladım ki bu dünyada da ölüm varmış aslında ![]() Gitmeseydinson bir kez kalıp gözlerime baksaydın sen de dayanamazdın aslında ![]() Göreceksin ki eller sevemeyecek benim gibianlayamayacak bir iç çekişinden yüreğindeki dertleri ![]() ![]() Sen de gittin ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖLÜM AĞLADI SENSİZLİĞİME ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|