Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boğazıma, düğümlenmiş, gidişin, kelimedir

Boğazıma Düğümlenmiş Bir Kelimedir Gidişin!!!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boğazıma Düğümlenmiş Bir Kelimedir Gidişin!!!

Boğazıma düğümlenmis Bir Kelimedir Gidişin ve gidişin vicdan azabı olur bir ihanetin Geçmişin gölgesinde kalan bir yanımı sağaltmak için gösterdiğim çabaya tanıklık edişin midir sana yakınlığımın sebebi Ruhumu ruhuna teslim etmek isteyişim mi ya da İncecik ışıklar salınırken gecenin tam orta yerinde Sen Biliyorum mıknatısla ördüğün yolların var Yokluğunu nakşediyorum yüreğime Bilemezsin Yanımdasın gözlerine takılıyor gözlerim Farkındasın çok aldandım Her defasında Karşımdasın yitik hareketlerle dokunmak isterken yüzünün en saklı yerine Gidişler acı verir Boğazıma düğümlenmiş bir kelime olur gidişin ardından bakamam bile Suskunsun kulakları sağır eden en sessiz çığlığını fısıldayıver kulaklarıma Gitboğazıma düğümlenmiş bir kelimedir gidişin!!! senli dakikalarımı biriktireceğimi ve yaşayamadığımız her bir anın ölümüm olacağını bile bile Git ve unutmaboğazıma düğümlenmiş bir kelimedir gidişin!!! gidişinin sonrasız olacağını Biliyorsunboğazıma düğümlenmiş bir kelimedir gidişin!!! gözlerinin dokunduğu her noktada aradığım sen olursun Ruhuma dokunan öpüşlerininboğazıma düğümlenmiş bir kelimedir gidişin!!! ve taparcasına tekrardan duyumsamak istediğim soluğunun adınaboğazıma düğümlenmiş bir kelimedir gidişin!!! şimdi sen aldat beni ve ardında bırakarak yosma bir kenti önce öpboğazıma düğümlenmiş bir kelimedir gidişin!!! sonra öldür beni!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com