![]() |
Bitmeyen Sevgiye, Gitsede Gitmeyen Sevgiliye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitmeyen Sevgiye, Gitsede Gitmeyen SevgiliyeHatirliyor musun sen beni birakmadigin sürece bende seni birakmam demistin ve böyle baslamisti bizim Sevdamiz ![]() ![]() ![]() Her sey çok güzeldi seninle olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen hayatima bir sekilde girdin ve zamanla nasilda canimdan bir parçam oldun… Sen demek her sey demekti her seyimdin sen benim ![]() Sonra bir gün GiTTiN gözümde yas dilimde dua oldun ![]() ![]() ![]() Her gidisinin ardindan geri dönüsün olurdu ![]() ![]() ![]() Giden sen oldun dönende ama üzülen hep ben oldum ![]() ![]() ![]() Sen verdigin zararin karsiligini görmeyecegini bilerek her defasinda nasilda kanattin yüregimi ![]() ![]() ![]() Ama yinede sevmistim seni hem de hiç kimsenin sevemeyecegi kadar çok ![]() ![]() ![]() Öylesine sensizim ki hiç kimse sen degil olmadi ve biliyorum ki olmayacak ![]() ![]() ![]() Çok özledim yanimdaki varligini sarildiginda yüregimi isitan sicakligini ![]() ![]() ![]() Ve Seni Seni Seni ![]() ![]() ![]() Kelimelere sigdirmak zor bu sevgiyi eksildikçe çogalansin Içimde ![]() ![]() ![]() Keske sen ben olsan da anlasan ![]() ![]() ![]() Öylesine yalnizim ki içimde benden öteye bir ben daha olan sen bile çare olmuyor sensizligime ![]() ![]() ![]() Gözyaslarim akiyor gözümden senin bana biraktigin tek sey olarak ![]() ![]() ![]() Beni ne kadar üzmüs olursan ol hep mutlu ol istedim çünkü ben seni gerçekten sevdim seni sen oldugun için sevdim ![]() ![]() ![]() Sevgimin arkasinda hiçbir art niyet olmadi ![]() ![]() ![]() Sen benim canim canimin bir parçasi kiyamadigim gözümden sakindigimdin vazgeçilmezimdin ve öylede Kaldin ![]() ![]() ![]() Hiçbir seyin gücü seni üzmeye yetmesin Güzel olan ne varsa hepsinin öyle güzel ifadesisin ki ![]() ![]() ![]() Yüregin sicakligini hiç yitirmesin! ![]() ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|