![]() |
Kes Sesini Yüreqim,Sus İşte... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kes Sesini Yüreqim,Sus İşte...Kes sesini yüreğim,sus,sus işte ![]() ![]() ![]() Karanlıklar,öksüzlükler duyamaz seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Matemlere,yaslara,onulmaz acılara gömülü bu omuzlar taşıyamaz senin tek bir heceni! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Anı"denilen geçmiş vakitlerine mahkum şimdi,kendi kendini yiyip bitiren biri şimdi,sahiplenen bu omuzları ![]() ![]() ![]() Kendi kendine "sus"demekten usanan bir canlı "cansız" şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşından başka ıslaklık görmemiş gözleri,titremekte elleri,üşüyor dayanılmazlıkların girdabına tutulmuşluğun soğukluğunda,karanlıklara mahkum gibi ![]() ![]() ![]() Aydınlanmayacak gibi,soğuk bir duvara çarpmış,sendelemiş,bir daha kapıyı bulamayacak gibi şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sus işte,sus ![]() ![]() ![]() Sus ki kabuslara esir olmayayım henüz kendi esaretimden kurtulamamışken! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çöl gibi ya da hayır,hayır,kutup gibi,buz gibidir o yerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O yerler ki birer seraptır aslında vahalarda belirmiş olan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben gidiyorum,ondayım,susturamazsın beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimle savaş verdirme bana,sus demekten bezdirdin beni,alıp kaçacağım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Boşa uğraşma,biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benimsin yürek,terk etmemelisin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayır,yürek kendini taşıyan bedene ait değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşüncelerimde,köşede bucakta kalıvermiş,saklanmış bir giz olarak kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey kalp! Susmuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Evet,susmuyorum,haykırışlarım artacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana söz bırakmadın,susturdun yine,bak! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kazı o narin tırnaklarınla aşkını,kazı taşlara,kayalara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|