Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, kes, sesini, sus, yüreqim

Kes Sesini Yüreqim,Sus İşte...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kes Sesini Yüreqim,Sus İşte...

Kes sesini yüreğim,sus,sus işte

Karanlıklar,öksüzlükler duyamaz seniOnlara hitap edemez artık cümlelerinkes sesini!

Matemlere,yaslara,onulmaz acılara gömülü bu omuzlar taşıyamaz senin tek bir heceni!kes sesini!

"Anı"denilen geçmiş vakitlerine mahkum şimdi,kendi kendini yiyip bitiren biri şimdi,sahiplenen bu omuzları

Kendi kendine "sus"demekten usanan bir canlı "cansız" şimdiyorma daha fazla bu mahkumu,kes sesini!

Gözyaşından başka ıslaklık görmemiş gözleri,titremekte elleri,üşüyor dayanılmazlıkların girdabına tutulmuşluğun soğukluğunda,karanlıklara mahkum gibi

Aydınlanmayacak gibi,soğuk bir duvara çarpmış,sendelemiş,bir daha kapıyı bulamayacak gibi şimdisadece mahkumişit bunun sözlerini,tut istediklerini,kes sesini!

Sus işte,sus

Sus ki kabuslara esir olmayayım henüz kendi esaretimden kurtulamamışken!Kuyulara atmayayım,alışılmadıkların eline bırakmayayım ruhumu,sendelerimkes sesini!

Çöl gibi ya da hayır,hayır,kutup gibi,buz gibidir o yerlerKaranlıktır,korkarımRuhum istemez,kaçıverir

O yerler ki birer seraptır aslında vahalarda belirmiş olanCezbetmesin oralar seni,aldanma seraplarakes sesini!

"Ben gidiyorum,ondayım,susturamazsın beniasıl sen kes sesini!"

Kendimle savaş verdirme bana,sus demekten bezdirdin beni,alıp kaçacağım seniyorma beni!kes sesini!

"Boşa uğraşma,biliyorsunGelemem,ondayım,hep kalacağımSen gelmeyeceksin belki,ama ben,hep ondayımBeni salıverirken onun yüreğiyle sevişmek için,düşünmüştün her bir şeyigelmesen de gittim"

Sen benimsin yürek,terk etmemelisin beniGitmemelisinDur!Tamam konuş ama,dön banaBen senin sahibinimgell!

"Hayır,yürek kendini taşıyan bedene ait değildirBeni özgür bıraktın,gittimBir daha gelmeyeceğimi bilmeliydin,emanet değildim,sen beni sonsuza dek vermiştin,bir an bile düşünmedinŞimdi tekrar çağıramazsın beni,nafile!Gelemem,ondayım dedim"

Düşüncelerimde,köşede bucakta kalıvermiş,saklanmış bir giz olarak kalBen bile bilmeyeyim o gizi,unutmuş olayım meselaÖzgürlüğümü aldın elimden,aşkın albenisine kapıldın,gittinSızlatma içimi

Ey kalp! SusmuyorsunDurmadan bağırıyor,çığlık çığlığa kalıveriyorsun ansızlıklarda Düşünemiyorum,susturuyorsun beni dahiSesleniyor,bağırıp çağırıyor,haykırıyor,istiyorsun!!

"Evet,susmuyorum,haykırışlarım artacakSen var olduğun sürece -belki daha sonra bile- sürecek bu haykırışlarımİstediğim tek o idi,ondayımArtık gelmeyeceğim,milyon kere söyledim bunu sana,usanmadan yine söylerim,söyleyeceğim:GELMEYECEĞİM!"

Bana söz bırakmadın,susturdun yine,bak!Peki,git o haldeÖzgürlüğümü,özgürlüğüne kat!Azad oldun büyük bir coşkunluklaGit,onda kaybolYokol aşk bahçelerinde,sevda kokusunu almışsın bir kerePeki,azad edildin

Kazı o narin tırnaklarınla aşkını,kazı taşlara,kayalaraÖlesiye kazı sevdanıHaykırmanı kesmePeki susma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com